Muntatge de Joan Laporta i Fabrizio Romano

Fabrizio Romano anuncia la millor notícia per al Barça: Un pas més a prop de Bernardo

El club culer prepara les sortides i treballa per fer noves incorporacions

A falta de confirmació oficial, Ousmane Dembélé està a punt d'abandonar el Barça, però no és l'únic, atès que Franck Kessié també abandonarà el club culer. Segons els últims rumors, el migcampista ivorià és a prop de tancar un acord amb l'A l'Ahli. El conjunt saudita pagarà prop de 15 milions d'euros per aconseguir els drets del jugador. La directiva de Joan Laporta no oposarà cap objecció, perquè així el club podria intentar fer noves incorporacions.

Aquesta notícia no ha generat una gran sorpresa per als aficionats culers, ja que Franck Kessié, tot i arribar amb grans expectatives, no ha sabut adaptar-se al joc de Xavi Hernández. Tot i la seva innegable qualitat i el seu desplegament físic al centre del camp, no ha aconseguit consolidar-se. Passada la primera temporada, el tècnic de Terrassa, tot i haver-li donat oportunitats, ha decidit no comptar-hi.

Muntatge de Fabrizio Romano i Franck Kessié mirant-se l'un a l'altre
Romà, confirma la sortida | Europa Press, Instagram, @fabrizioromano

La sortida de Franck Kessié del Barça beneficia les dues parts

No obstant això, aquesta marxa podria ser una oportunitat per a Franck Kessié de buscar una destinació per adquirir més rellevància en un nou equip. Els rumors situen que a l'Al-Ahli podria arribar a cobrar prop de 20 milions d'euros, sens dubte, que aquesta oferta podria haver condicionat la decisió. Des d'Itàlia apunten que la Juve també ha mostrat interès pel jugador, però tot sembla indicar que l'ivorià abandonarà Europa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La sortida de Franck Kessié també podria tenir un efecte positiu per al Barça, que passa una crisi econòmica des de fa alguns anys. El jugador va arribar lliure la temporada passada, i per això tot el que deixi en caixa serà benefici per a l'entitat culer. Si a la venda del centrecampista se li suma la venda d'Ousmane Dembélé, el club català podria alleujar part dels seus problemes, permetent més flexibilitat per tancar nous fitxatges.

Amb la possibilitat de rebre 15 milions d'euros per Franck Kessié i almenys 25 per Dembélé, el Barça podria posar els ulls al desitjat fitxatge de Xavi Hernández, Bernat Silva. La sortida dels dos jugadors permetria a l'entitat catalana negociar amb el Manchester City per concretar el traspàs. Tot i això, Pep Guardiola no vol desfer-se del centrecampista, ja que ho considera fonamental i, amb la sortida de Gundogan, el club ja s'ha debilitat.

La marxa de Franck Kessié habilita l'arribada de Bernardo Silva

Per tant, la incorporació de Bernardo Silva es fa complicada. Però el portuguès ja ha mostrat diferents vegades que a ell li agradaria jugar al Barça, si li demana sortir a Pep Guardiola, s'obre una possibilitat. Òbviament, el club culer hauria de pagar una quantitat pel jugador, però si es confirmen les sortides produïdes, el Barça podria intentar arribar a les pretensions econòmiques del Manchester City i els clubs podrien arribar a un acord.

La marxa de Franck Kessié del Barça cap a l'Al-Ahli representa una oportunitat per al jugador de trobar un lloc on encaixi millor. D'altra banda, per al Barça, la sortida, és una manera d'alleujar la situació financera i obre el ventall de poder incorporar nous jugadors. Ara, els aficionats blaugranes esperen amb ànsies la possible arribada de Bernardo Silva i que el club sigui capaç de lluitar per totes les competicions. A mesura que vagin passant les setmanes, veurem si finalment es pot produir el fitxatge o hauran d'esperar fins al pròxim estiu.