Muntatge d'Ez Abde i Xavi

Ez Abde descobreix un complot en contra després de guanyar la loteria: No sap què més fer

Xavi haurà de decidir què fer amb ell les properes setmanes

Xavi Hernández sap que el seu jugador més protegit, Ousmane Dembélé , posarà rumb a París. Amb la seva venda, semblava clar que no n'hi hauria cap més a la davantera, però els plans podrien canviar les pròximes setmanes. Especialment, Ez Abde és un dels noms propis, ja que seguim sense conèixer si el seu futur estarà vinculat al Barça o no.

Ez Abde ha estat un fix per a Xavi Hernández durant aquesta pretemporada, arrencant com a titular o entrant des de la suplència en gairebé tots els amistosos. Tot i així, el marroquí no les té amb si per tenir minuts aquesta temporada, de manera que la seva sortida podria acabar produint-se. D'altra banda, l'afició té clara la seva postura amb l'extrem, considerant-lo un davanter únic i amb unes qualitats que no hi ha a la plantilla.

Ez Abde amb la samarreta del Osasuna
Ez Abde no sap si Xavi confiarà en ell o no | Europa Press

Ez Abde no té clar el futur i la venda encara és possible

Encara que Xavi ha creat un estil de joc què necessita un extrem amb desbordament i versatilitat, l'adeu de Dembélé faria que només Ez Abde encaixi en aquest perfil. Per això, sorprèn encara més que el tècnic no consideri el marroquí com a intransferible, cosa que no entén ni el jugador ni l'afició. Les actuacions que ha realitzat a la gira dels Estats Units semblen no haver estat suficient per al cos tècnic, així que si es necessita una altra sortida, ell serà l'elegit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ez Abde va tenir les negociacions molt avançades amb el Betis, cosa que no es descarta que es reprenguin per oficialitzar la sortida. Xavi vol un davanter que pugui fer servir com a titular i no creuen que el marroquí pugui rendir en aquest càrrec. A més, encara que pensen que pot ser un molt bon revulsiu en alguns tipus de partit, hi ha altres jugadors que estan davant seu.

El Betis segueix molt atent a Ez Abde

La directiva culer sap que podria treure més de 20 milions per ell, a la qual cosa si sumem la venda de Dembélé podrien afrontar altres dels fitxatges que Xavi ha demanat. Ez Abde no té sort al Barça i qui sap si el Gamper pot ser el seu darrer partit amb l'elàstica culer.

De moment, no hi ha res decidit amb ell i fins que no s'anunciïn les vendes de Kessié i Dembélé no coneixerem el futur d'Ez Abde. El marroquí continua donant-ho tot als entrenaments per guanyar-se una oportunitat de Xavi, però el cos tècnic no està gaire disposat a canviar d'opinió. És clar que si l'oferta que presentin al City per Bernardo Silva és insuficient, el sacrificat serà el jove extrem, qui trobaria minuts en un Betis que vol tornar a la Champions.