Joan Laporta amb una llum vermella colpejant la cara

FUTBOL

L'estrella de la Juventus no descarta sortir-ne i el Barça s'interessa en el fitxatge

Els catalans busquen un extrem de nivell i volen pescar a les aigües revoltes de Torí

Després d'uns mesos d'incertesa, el Barça ja té entrenador per al curs que ve: Xavi Hernández. El tècnic continuarà al capdavant de l'equip i ja ha començat a traçar amb Deco el pla de fitxatges per al curs que ve. Entre les prioritats, sens dubte, hi ha l'anhelat pivot, però també un extrem.

Xavi Hernández va ser qui més va apostar per Ousmane Dembélé, i després de sortir s'ha quedat sense un perfil molt preuat. En els seus plans és fonamental un extrem que desequilibri i sigui diferencial, i encara que ara té Lamine Yamal , en vol un altre. El Barça busca oportunitats de mercat i, a part de Leroy Sané, també ha posat els ulls al Juventus.

Els catalans volen endur-se un dels jugadors importants del conjunt italià, que acaba contracte el 2025 i haurà de prendre una decisió aquest estiu. El perfil agrada i podria entrar dins dels plans econòmics si acaba sent l'aposta, però hauria d'apostar pel projecte. Igual que li passa amb altres jugadors, el Barça només anirà a buscar-lo si posa de part seva per poder forçar millors condicions amb el club d'origen.

Xavi Hernández i Joan Laporta es fonen en una abraçada amb el Camp Nou de fons

El Barça, darrere d'un crac de la Juventus

Parlem d'un jugador jove, de 26 anys, però amb nou temporades d'experiència al'elit amb Fiorentina i Juventus. Després de dos cursos més irregulars, a l'actual està recuperant la seva millor versió i ja porta set gols en 1879 minuts. Al Juventus hi compten, però encara no s'ha pronunciat sobre si el seu desig és seguir o no.

El jugador en qüestió és Federico Chiesa, un dels millors atacants amb què compta el conjunt italià actualment. El jugador, després de tants anys a Itàlia i un projecte decadent de la Juve, podria valorar una sortida i LaLiga espanyola és atractiva. De la seva decisió dependrà el futur més immediat, perquè el club ja té clar què farà amb ell.

Federico Chiesa els va costar 44,6M€, i el seu valor s'ha mantingut, i és que ara és de 40 quilos segons Transfermarkt. De tota manera, acabant contracte el 2025, ja li han deixat clar que renova o hi haurà venda aquest estiu, encara que la Juve estarà a la posició més feble. Chiesa ha de valorar quin és el projecte d'Allegri per al curs que ve, i també que ofereix el Barça.

Abans d'entrar han de sortir

Al Barça són molt conscients que si volen fitxar jugadors com Chiesa primer hauran de vendre. Xavi Hernández vol reestructurar la plantilla per al curs que ve, i alguns noms importants podrien dir adéu. El Barça compta amb jugadors ben valorats al mercat i que, de sortir, els permetrien complir amb el fair-play.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: