Imatge de la Selecció Femenina d´Espanya celebrant la victòria

Espanya venç Anglaterra al Mundial Femení 2023

Espanya s'ha alçat amb la victòria a Austràlia

Campiones del món! Espanya es converteix en la guanyadora del Mundial Femení del 2023. Després d'un tens partit contra Anglaterra, la Selecció Espanyola ha fet història en ser campiones del món. La seva primera estrella.

Recordem que l'última estrella d'Espanya va ser el 2010 amb la selecció masculina, amb aquest gol històric d'Iniesta. Ara, el nostre país torna a emocionar-se en tornar a viure un dia històric com aquest.

No només ha estat la primera vegada que Espanya ha guanyat amb la seva selecció femenina, sinó també a arribar a quarts de final, a la semifinal ia la final.

Espanya assaboreix la seva primera victòria al Mundial Femení

Molta emoció s'acaba de viure després de descobrir que Espanya ha guanyat davant d'Anglaterra a la seva primera Mundial Femení.

La futbolista Olga Carmona ha estat la que ha marcat el primer i únic gol. A partir d'aquell moment, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso, Mariona Caldentey i companyia van defensar la pilota perquè el rival no aconseguís empatar.

Imatge de la Selecció de Futbol femenina jugant a la Final del Mundial contra Anglaterra
Olga Carmona ha estat la que ha marcat el gol | Getty Images

Tot i haver guanyat en un primer instant, el partit es va allargar uns 13 minuts més. En tot aquest temps, Anglaterra podria haver empatat o haver-se alçat amb la victòria, però finalment Espanya ha aconseguit mantenir-se.

105 minuts de tensió que han acabat en un final feliç per a Espanya. Les futbolistes acaben de fer possible un somni que ha deixat tot un país sense paraules. Enhorabona, campiones!