Endrick Felipe amb la samarreta del Reial Madrid posant de front

Endrick s'enfonsa i el seu mal moment preocupa el Reial Madrid: 'Estic trist'

La jove joia brasilera no està travessant el millor moment a nivell mental

Endrick no està travessant el millor moment a nivell futbolístic i això li ocasiona molta tristesa. El jove de 17 anys sap que no està passant la millor època de la curta carrera. El mateix va declarar que estava frustrat de no jugar l'últim partit del Palmeiras contra el Vasco da Gama.

Mentre Endrick travessa aquesta crisi des de Madrid observen atentament el jugador brasiler. El Reial Madrid no està impacient per la falta de minuts d'Endrick, comprenen que amb 17 anys no serà sempre clau per al seu club. I si hi hagués algun problema, el club madrileny s'hagués pronunciat respecte a la falta de minuts.

Les seves dades continuen sent sorprenents

Encara que Endrick Felipe no travessi el pick de la seva carrera, els seus números segueixen sent sorprenents sabent la seva curta edat. Anotant set gols i repartint una assistència en 1500 minuts disputats aquesta temporada. Seguint viu el Palmeiras en la major competició del continent, la Copa Libertadores, competició de la qual es troben en semifinals.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

En competició de Lliga tampoc no estan gaire lluny d'aconseguir el títol. Trobant-se en una molt còmoda segona plaça, que els donaria la classificació a la següent edició de la copa Libertadores. Encara que Endrick i els seus buscaran en tot cas una primera plaça, per poder coronar-se com a campions nacionals i hi ha la possibilitat que també continentals.

LaLiga espera la seva arribada

Encara que la situació entra dins dels plans del Reial Madrid, si el jugador no fos millor es veurien obligats a afanyar la seva arribada a Espanya. Endrick no podria jugar la primera plantilla i segurament hauria de passar pel mateix procés que els seus compatriotes brasilers.

Endrick amb l'escut del Reial Madrid al costat
Endrick pot ser que no duri molt al Palmeiras | Canva Pro

Tal com van fer Vinicius i Rodrygo Goes li tocaria passar una temporada pel filial del Reial Madrid, el Castella. Un Castella que estaria encantat de comptar amb el jove Endrick com a jugador clau per al projecte d'ascens. El projecte estaria a les mans d'un equip que l'any passat ja va demostrar de tot del que era capaç.

Quedant-se a les portes d'aconseguir arribar a la divisió de plata del futbol espanyol. L'equip va arribar a la final de play-off d'ascens on van perdre davant de l'Eldenc en una dramàtica pròrroga, on hi va haver diverses remuntades per les dues parts. Però amb un jugador amb tant de gol i amb tanta arribada com és Endrick Felipe podria arribar a pujar a segona divisió.