Joan Laporta mirant al capdavant amb cara de sorpresa amb l'escut del Girona darrere i Joao Cancelo al fons
FUTBOL

Les 2 dràstiques solucions que ha trobat Joan Laporta per poder fitxar aquest 2024

El president del FC Barcelona ha trobat un parell d'alternatives que reforçaran la quantitat d'ingressos del club, molt supeditades al rendiment del primer equip masculí de futbol

El FC Barcelona viu un any de molts canvis. El principal és, sense cap mena de dubte, el trasllat del primer equip masculí a Montjuïc, on haurà de jugar alguns mesos més. Lluny del Camp Nou, la plaça d'Espanya s'ha transformat, per uns anys, al carrer Aristides Maillol.

Amb el trasllat a Montjuïc, van ser i són molts els aficionats molestos amb un factor que mai fins ara havia afectat el soci culer. I és que, a l'Estadi Olímpic, no només s'ha perdut la màgia del Camp Nou, també es va perdre el nord en alguns aspectes. I és, per tot això, que el president del club culer, Joan Laporta, ha trobat dues alternatives màgiques per poder incorporar nous futbolistes aquest 2024.

El FC Barcelona organitza una 'festa' abans de cara partit del primer equip: Joan Laporta vibrarà a Montjuïc

Com a primera novetat de cara a aquest any 2024, el FC Barcelona ha decidit introduir un conjunt de noves activitats per incentivar el culer a pujar i gaudir de Montjuïc. La primera és una festa o 'Barça Fest' els dies de partit. Durant les hores prèvies de les trobades, l'aficionat culer tindrà l'oportunitat de gaudir d'un ambient festiu al Poble Espanyol.

Al 'Barça Fest' s'ubicarà una oferta musical ideal per escalfar motors i així poder arribar al partit amb l'energia de les grans ocasions: concerts i sessions musicals diverses. També hi haurà activitats familiars, futbolins, porteria per xutar penals, facepainting i customització culer, photocalls i fotomató.

I tot això per tal de millorar l'oferta per a l'aficionat i, per descomptat, amb la mirada posada a recaptar més diners els dies de partit. L'entrada per a aquesta festa blaugrana costarà 10 euros i s'estrenarà al partit de LaLiga EA Sports contra el Vila-real CF.

Més i millors experiències 'VIP' al Lluís Companys: la solució per inscriure nous fitxatges dissenyada per Joan Laporta

A més d'aquests nous paquets que es posaran a prova els dies de partit, el FC Barcelona també ha decidit ampliar la carta d'experiències VIP disponibles al Lluís Companys. A tot això, el club presidit per Joan Laporta ha impulsat un conjunt de paquets que permetin que l'aficionat culer visqui més detalls en primeríssima primera persona.

Veure l'escalfament al gimnàs, accedir a la zona mixta dedicada als mitjans de comunicació, dinar en un VIP Lounge o rebre els jugadors de Xavi Hernández . Aquestes seran algunes de les experiències que el FC Barcelona ha dissenyat per a aquest 2024, també amb la lupa fixada a augmentar uns ingressos per 'ticketing' que han baixat molt.

Joan Laporta té un altre as sota la seva màniga: nou patrocinador 'secret' per a l'any 2024

El FC Barcelona estaria a prop de trencar les relacions amb la multinacional nord-americana 'Nike'. Segons ha avançat 'Mundo Deportivo', la firma alemanya 'PUMA' seria la millor posicionada per vestir el club blaugrana a partir de la temporada 2025-2026. Un fitxatge que permetria que el FC Barcelona ingressés una quantitat anual més gran per vestir aquesta marca, la qual està apostant molt per estar entre els grans del món del futbol.

El Barça no passa un bon moment i la firma alemanya que ja vesteix el Manchester City podria tenir la clau per solucionar la situació. Joan Laporta vol reforçar el primer equip i, per descomptat, ja sap que ho ha de fer a partir d'incrementar els ingressos del club.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: