Florentino Pérez al costat de Fede Valverde

El desig de Fede Valverde intranquil·litza el PSG: Florentino Pérez en pren nota

Fede Valverde sap que té molta qualitat i li encantaria compartir equip amb ell

Fede Valverde és un dels ídols indiscutibles del Reial Madrid. L'uruguaià sempre ha deixat clar el seu amor pel club i el desig de ser una figura destacada durant molts anys. El compromís i la qualitat s'han guanyat el cor de l'afició i el respecte de la planta noble, especialment del seu president, Florentino Pérez.

Últimament, Fede Valverde ha utilitzat els seus galons per recomanar jugadors talentosos. Entre ells destaca el seu compatriota, Manuel Ugarte, que actualment milita a les files del PSG. El madridista el considera "un dels millors del món actualment" i li encantaria jugar amb ell al Reial Madrid.

Fede Valverde: "És un dels millors centrecampistes del món actualment"

L'opinió de Fede Valverde sobre Manuel Ugarte no és en va. Als seus 21 anys, Ugarte s'ha convertit en un nom cada cop més important a Europa. La seva versatilitat amb l'esfèric controlat, la visió de joc i la capacitat per recuperar pilotes li han valgut el reconeixement tant al seu país com a l'estranger.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Fede Valverde i Florentino Pérez coincideixen que és un gran futbolista, però el president del Reial Madrid no veu viable fitxar-lo. La raó principal és l'abundància de talent a la zona medul·lar, però també les males relacions amb el PSG. Això de Mbappé ha fet molt de mal i, per si no n'hi hagués prou, tots sabem com és de difícil negociar amb el PSG.

Al Reial Madrid, la mirada està posada en el futur, amb plans per reforçar tant la defensa com l'atac el 2024. Qualsevol moviment dependrà en gran mesura de la possible sortida de jugadors com Modric i Kroos al proper mercat d'estiu.

Les sortides de Kroos i Modric permetrien portar Manuel Ugarte

Manuel Ugarte, per part seva, se sent més còmode en un rol posicional de pivot, encara que es fixa molt en el joc de Fede Valverde. "És un jugador fenomenal i intento copiar-li algunes coses. Els moviments, la intensitat que implementa…", va expressar Ugarte sobre Valverde fa alguns mesos.

És clar que Fede Valverde té una gran relació amb el pivot del PSG i li agradaria compartir vestuari més enllà de quan ho fan amb la Selecció. Això sí, perquè pugui arribar a venir, abans cal fer-hi lloc. Ja hem dit que Florentino Përez ho veu complicat, però si Kroos i Modric deixen el Reial Madrid hi haurà una remota possibilitat.