Xavi i Joan Laporta davant una foto d'una tempesta

La decisió de Xavi Hernández que més empipa Joan Laporta: 2 detalls que preocupen

El president del FC Barcelona continua confiant en el tècnic egarenc, però el crèdit es començarà a esgotar si alguns aspectes no milloren

El FC Barcelona passa per un moment delicat després de la derrota (1-0) a Champions League contra el Xaktar. Ara bé, el malestar a la plana major culer ve de lluny. En concret va arribar el dia l'endemà de la derrota contra el Reial Madrid (1-2) al Clàssic de Lliga.

Si per alguna cosa destaca el president Joan Laporta és per la personalitat. El líder del Barça no s'arronsa mai a l'hora de prendre decisions, siguin del gust de tots o no. Aquesta personalitat és, precisament, la que considera que falta a Xavi Hernández per estar al capdavant de la banqueta del primer equip blaugrana.

Laporta valora molt el tècnic, especialment per la seva trajectòria. Ara bé, considera que ha de canviar en alguns aspectes troncals si no vol perdre el crèdit com a entrenador culé.

Joan Laporta es va molestar molt per aquesta decisió de Xavi Hernández després del Clàssic

El president del Barça va acabar fastiguejat just al final del partit contra el Reial Madrid. Però encara es va emprenyar més amb la decisió de Xavi Hernández després de la derrota. El de Terrassa va optar per donar dos dies i mig de descans a la plantilla perquè s'aïllés del soroll i descansés.

Una decisió que va cridar molt l'atenció de Laporta, que no va entendre aquest 'break' i més al veure que l'equip necessitava polir molts detalls.

El pitjor és que l'equip, després de la derrota contra els blancs, ha involucionat a nivell tàctic. Un fet que encara dóna més la raó a Joan Laporta. El president considera que l'equip necessita més feina davant de la falta constant de joc i de resultats.

En són una prova els dos últims 'espectacles' del Barça a la Lliga i Champions, que han deixat molt tocat Xavi Hernández.

El president del Barça demana canvis imminents a Xavi Hernández

Xavi Hernández segueix gaudint de crèdit per part del president Laporta. Ara bé, si la situació no millora, aquest crèdit es pot anar esgotant i la situació pot acabar malament francament.

Segons ha explicat el Tot Costa de Catalunya Ràdio , Laporta està preocupat per la manca de personalitat de l'entrenador culer. Considera que no pren decisions valentes i que 'vol quedar bé amb tots', cosa que en un vestidor professional és més aviat complicat. Aquesta manca de lideratge és un dels aspectes que més preocupa a ulls de la plana més gran.

El Barça, això sí, assegura que Xavi Hernández és el seu entrenador, però no descarten cap escenari amb vista a finals de curs.