Dani Carvajal en primer pla amb el rostre seriós

Dani Carvajal es fica en un jardí per partida doble

Dani Carvajal ha respost Aitana Bonmatí i ha parlat sorprenentment sobre Gavi

Dani Carvajal destaca per la seva sinceritat. Sempre que apareix davant dels mitjans està disposat a contestar totes les preguntes i ahir a la nit no va ser una excepció. Sí, perquè al final del matx de la Selecció Espanyola contra Noruega, que va acabar amb victòria de 'La Roja', el lateral del Reial Madrid va voler parlar sobre alguns temes d'actualitat.

Per començar, Dani Carvajal va respondre a les paraules d' Aitana Bonmatí, però també va parlar sobre el seu company a la Selecció i rival al Reial Madrid, Gavi. Sens dubte, les seves declaracions no deixaran ningú indiferent, ja que poques vegades podem escoltar un personatge tan rellevant parlar amb tanta claredat.

Dani Carvajal respon a Aitana Bonmatí

La millor jugadora de l'últim Mundial va aparèixer al programa 'Salvados' per donar el seu punt de vista sobre tota la polèmica que ha envoltat la Selecció femenina i no es va guardar res. Va parlar sobre la desigualtat al futbol i sobre el petó de Luis Rubiales, però també va criticar la falta de suport dels seus companys de la Selecció masculina: "no ho esperava".

Tot i això, Dani Carvajal no va passar per alt les seves declaracions i va voler respondre. Després del matx contra els noruecs, el '2' de la Selecció Espanyola va aparèixer en zona mixta i va comentar les paraules d'Aitana Bonmatí amb un dard enverinat. En un primer moment, Carvajal semblava que es faria el suec, però finalment va deixar clara la seva opinió amb una resposta contundent.

"No ho sé, la veritat és que no sé a què es pot referir de recolzar més o no recolzar. Al final ha passat el que ha passat, elles estan reestructurant el que elles creuen o no se senten còmodes dins del seu entorn a la Federació i bé, doncs estan intentant reestructurar tot el staff, el que és de màrqueting, comunicació... i nosaltres doncs bé, ens centrem en allò que ens toca, en guanyar i en seguir el nostre camí”.

Dani Carvajal sorprèn parlant sobre Gavi

Però Dani Carvajal no s'hi va quedar. Per això, després de comentar les paraules d'Aitana Bonmatí, el carriler del Reial Madrid va continuar repassant l'actualitat i va voler destacar Gavi. El '6' del Barça va anotar el gol de la victòria contra Noruega i, malgrat ser rivals a LaLiga, la veritat és que semblen tenir una gran relació.

Per començar, tots dos juguen enganxats al costat dret i és habitual veure com Gavi trenca a l'espai i Dani Carvajal li filtra la pilota. S'entenen amb una mirada i això es nota, però ningú no esperava que un dels capitans del Reial Madrid parlés tan explícitament d'un dels millors del FC Barcelona. I és que el '2' es va desfer en elogis davant el '6': “Té 19 anys, és titular tant al Barça com a la Selecció Espanyola. No hi ha gaire cosa a dir. És una joia”.

En definitiva, Dani Carvajal no ha callat res i ha contestat tot. Primer ha deixat clara la seva posició amb Aitana Bonmatí i després s'ha sincerat amb Gavi. És clar que les seves declaracions poden no asseure molt bé en alguns sectors, però sempre cal agrair que parli amb tanta claredat.