Bernardo Silva al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Està cedit, però Joan Laporta ja el pot vendre per fitxar Bernardo Silva

El president del FC Barcelona té la possibilitat de vendre un futbolista cedit, cosa que facilitaria el fitxatge del portuguès del Manchester City aquest pròxim mercat d'estiu

El FC Barcelona necessita espai salarial i, alhora, necessita incorporar jugadors que segueixin ajudant a desenvolupar el projecte de Joan Laporta. El president del Barça va arribar a l'entitat per tornar-la a dotar de caràcter i d'esperit guanyador. I tot això passava per començar a treballar en una evolució dràstica sostinguda, en aquest cas, pel tècnic Xavi Hernández.

Una evolució del Barça que també va passar i passa per donar sortida a moltes de les 'ovelles negres' que no entren als plans. Passen les setmanes i el club blaugrana comença a treballar per continuar evolucionant en aquest aspecte, encara que és una cosa que va explícitament subjecte a la demanda del mercat. I aquesta demanda s'ha accentuat aquestes últimes hores, ja que el FCBarcelona ha rebut una oferta per un jugador descartat per Laporta, Xavi i Deco.

Una oferta que, segons ha pogut saber 'e-Notícies', permetria rebaixar molt la massa salarial del primer equip, factor que facilitaria el fitxatge de Bernardo Silva. El FC Barcelona el té al punt de mira i, com ja va avançar aquest digital, ja coneix el preu que haurà de pagar per aconseguir la seva incorporació a l'estiu.

El central més ben pagat del Barça juga cedit, però és a prop d'abandonar el club de manera definitiva

Ni a Barcelona, ni a Londres, ni tampoc a Birmingham. El central més ben pagat del Barça tampoc no ha encaixat en cap club lluny de Barcelona, però ara tot podria canviar de manera definitiva. El francès Clément Lenglet , futbolista en propietat del FC Barcelona i cedit a l'Aston Villa d'Unai Emery segueix instaurat a l'ostracisme, però això podria canviar ja mateix.

Avui dia, la situació del central francès és més que complicada. Tot just va jugar durant la pretemporada i va arribar a faltar de ritme. A més, el Barça va suar el que no està escrit per poder-lo col·locar en un altre equip que es fes càrrec de bona part del seu sou.

Un sou que, per cert, és com a mínim astronòmic. De fet, si Lenglet encara jugués a Barcelona seria, avui dia, el defensa més ben pagat de la plantilla que entrena Xavi Hernández.

Ara bé, crida molt l'atenció aquesta manca de protagonisme a l'Aston Villa d'Unai Emery. I ho fa per un motiu, i és que el d'Hondarribia va demanar la cessió del francès, molt valorat per la seva experiència a nivell internacional i a la Premier League.

Va ser a prop d'Aràbia Saudita, però ara el Barça coneix l'interès d'un altre gran club europeu

A més de treballar en altres opcions, el Barça també va estudiar el traspàs de Lenglet a l'Al Nasr de Cristiano Ronaldo. El club àrab sí que podria haver pagat pel francès, però aquest va preferir continuar la carrera a Europa.

El club blaugrana va acceptar, finalment, la proposta de l'Aston Villa d'Emery, que va pressionar molt per convèncer el defensa francès. Ara com ara, el protagonisme de Lenglet a Anglaterra ha estat més aviat nul.

Lenglet té la clau secreta: Laporta ja el vol vendre per fitxar Bernardo Silva a l'estiu

Després d'observar el seu nul protagonisme amb Emery, un gran equip europeu s'ha interessat a Clément Lenglet. Es tracta del Milan italià, que ha quedat eliminat de la Champions League i que es vol reforçar aquest mateix mercat d'hivern. Un fet que suposaria una nova oportunitat per al Barça, que somia desfer-se del seu elevat salari per poder aconseguir més marge salarial.

Tot amb l'objectiu posat al portuguès del Manchester City que enamora Joan Laporta. I Bernardo Silva ho sap.