Imatge del president del Real Madrid, Florentino Pérez, amb l'entrenador Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti no vol, però arriba el moment de Florentino i Vinícius l'obliga

La lesió de Vinícius obliga Florentino Pérez a moure fitxa

Primer va ser Courtois, després Militao i finalment Vinícius. El que passa enguany al Reial Madrid sembla bruixeria. Tot just arrencar el curs, a Chamartín s'han quedat de cop i volta sense tres dels seus màxims exponents. L'últim a caure ha estat Vinícius, que es va lesionar a Balaídos i estarà un mínim de sis setmanes de baixa. Cosa que deixarà molt tocada l'ofensiva del Madrid els dos propers mesos.

I la reacció de Florentino Pérez? Doncs, de moment, la notícia és que no hi ha notícia. El Reial Madrid, segons 'AS', ha rebut una pluja de trucades per oferir davanters de tota mena. Cedits, apartats dels seus equips, a préstec amb opcions de compra obligatòries, de clàusula assequible... hi ha hagut de tot.

Però la veritat és que Florentino Pérez i José Ángel Sánchez segueixen amb la mateixa tònica: no incorporaran ningú. El fitxatge de Kepa va ser una excepció, ja que a la planta noble del Bernabéu creuen que Lunin encara esta verd. El cas de Vinícius es considera diferent, ja que la plantilla és prou àmplia per poder suplir el brasiler durant dos mesos.

Vinícius i Jude Bellingham a la victoria contra el Almeria
Vinicius estarà unes sis setmanes de baixa, però al Reial Madrid no volen fitxar | Europa Press

Florentino Pérez i la lesió de Vinícius: l'alternativa, a casa

Tot i la lesió de Vinícius, la decisió que s'ha pres a la casa blanca és clara: no hi haurà més fitxatges. El perquè? La consideració que Ancelotti té prou reemplaçaments per poder suplir el brasiler.

Les alternatives són tan clares com escasses. Rodrygo, Joselu i Brahim. És el que té el Reial Madrid. Portar ara un davanter, en uns darrers dies de mercat en què tots els equips van bojos per incorporar el que sigui, es consideraria contraproduent.

La plantilla del Reial Madrid ja està definida i Florentino Pérez té molt clar el full de ruta. El president blanc segueix sospirant per Kylian Mbappé i el proper estiu podria ser el de la seva incorporació.

Per això, no hi haurà fitxatges. Per això, se segueix amb aquesta mena de calma tensa al Bernabéu.