Imatge del president del Real Madrid, Florentino Pérez, amb l'entrenador Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti no el vol i Florentino Pérez es rendeix, adéu al Reial Madrid

Un dels fitxatges més cars de Florentino descartat per Ancelotti

Després de diversos anys encadenant cessions i sense mai arribar a brillar al Reial Madrid, Álvaro Odriozola és a la recta de sortida del Reial Madrid. Tot i que el basc sempre va voler brillar al Reial Madrid, no ho va poder fer mai a causa de la poca confiança que li té l'entrenador. Per això, ara mateix Álvaro Odriozola està buscant una sortida fora del Reial Madrid.

Odriozola va ser un dels fitxatges més cars del club i va costar més de 30 milions d'euros. Aquest fitxatge s'uneix als de Mariano i Jovic jugadors prometedors que no han arribat a jugar de titular al Reial Madrid. Tots aquests mai no van arribar a titulars per una raó: Carlo Ancelotti.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Lúnica opció d'Odriozola

La gran oportunitat per brillar que té Álvaro Odriozola seria la tornada a la Reial Societat, que veuria amb bons ulls la tornada Odriozola. L'equip de Sant Sebastià buscaria a Odriozola tornar-lo al seu gran nivell, comptant així amb diverses opcions per al lateral dret, una posició desprotegida.

Després de la marxa del lateral titular i l'arribada de Harim Traoré, aquesta posició necessitava un jugador també d'alt nivell per completar aquesta posició. Álvaro Odriozola seria la millor opció pel fet que ja coneix l'equip i ja ha jugat competicions europees a les seves últimes cessions. L'únic problema és que fa més d'una temporada que l'Odriozola sense completar un partit sencer.

Álvaro Odriozola mirant cap a l'escut de la Reial Societat
Álvaro Odriozola vol sortir i la Reial és la millor opció | Canva Pro

Evidentment, Álvaro Odriozola no ho tindrá gens fácil per se titular a la Reial Societat, pero allá per on ha passat ha demostrar el seu talent i está disposat a tornar-ho a fer. La Reial es casa seva, així que es trobarà amb el suport de tots els aficionats.

El pas d'Odriozola per Itàlia i els seus propers passos

L'últim pic de rendiment que va tenir Odriozola va ser quan va estar tota la temporada 21/22 cedit a la Fiorentina. Lloc on va demostrar un gran nivell i que juntament amb tot l'equip va aconseguir classificar-se com a competició europea. En total, Álvaro Odriozola va disputar 30 partits, 17 com a titules i els altres entrant des de la banqueta.

El jugador basc va poder ser determinant en un equip amb aspiracions europees, situació semblant a la de la Reial Societat. Però aquesta vegada pujant una mica l'esglaó de nivell de l'equip i exigint així una mica més Odriozola. Per això la decisió ara està als despatxos del Reial Madrid i Reial Societat.