Brahim Díaz en primer pla

Brahim Díaz és l'últim de la fila i només un desastre el pot salvar

El mitjapunta no entra als plans de Carlo Ancelotti i queda clar en la poca participació que ha tingut

Brahim Díaz no està tenint la continuïtat ni els minuts que ell voldria tenir des que va tornar al Reial Madrid aquest estiu. El malagueny sembla l'últim a l'esglaó de futbolistes del cos tècnic. Tot i haver realitzat tota la pretemporada amb la plantilla i tenir minuts als amistosos, quan ha arribat l'inici de la competició de lliga no ha tingut gairebé oportunitats.

Brahim Díaz, en els primers quatre partits de LaLiga, només va disputar 8 minuts contra l'Almeria, quan el partit ja estava decidit, i 20 minuts contra el Getafe. En total, només ha disputat 28 minuts dels 360 de disponibles. Davant d'aquesta manca d'oportunitats, el malagueny sens dubte esperava més oportunitats sota les ordres de Carlo Ancelotti. Només la marxa del tècnic italià podria ser la solució per al jove de vint-i-quatre anys.

Brahim Díaz ha d'esperar que marxi Carlo Ancelotti

Brahim Díaz se'n va anar molt jove al Manchester City, prodecent del Màlaga, a Anglaterra no va tenir oportunitats i Florentino Pérez va decidir signar-ho per al Reial Madrid. Perquè el futbolista tingués continuïtat, va marxar cedit a l'AC Milà durant 3 temporades. Davant la seva explosió la temporada passada, el president va decidir tornar a apostar per ell, però en aquesta ocasió per quedar-se a la plantilla blanca.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Tot i que Florentino Pérez és un gran valedor de Brahim Díaz, perquè pugui brillar al Reial Madrid, Carlo Ancelotti ha de sortir del club. El tècnic italià no compta amb el "21" malgrat no comptar amb gaires recursos ofensius. Atès que el mitjapunta es vol quedar a la capital Espanyola, el jove haurà d'esperar que l'entrenador no prolongui el contracte amb l'entitat blanca i intentar convèncer el nou míster.

Brahim Díaz no entra als plans del Carlo Ancelotti

Hi ha diversos rumors que especifiquen que Carlo Ancelotti pot tenir un preacord amb la federació del Brasil, per convertir-se en el nou seleccionador carioca. D'aquesta manera, Brahim Díaz hauria d'acceptar no tenir protagonisme aquesta temporada per intentar convèncer el proper cos tècnic. Un cop vist la poca participació del jove, només li queda entrenar i intentar convèncer l'Italià per poder disputar minuts amb més regularitat.

Perquè quedi clar que la participació de Brahim Díaz, és escassa, cal afegir-hi un factor clau. Tant Vinícius Júnior com Arda Guler es troben en aquest moment lesionat i recuperant-se de les seves malalties. Quan tots dos futbolistes es recuperin, els minuts del malagueny es poden veure encara més disminuïts i llavors sí que pot tenir un paper residual en la rotació de Carlo Ancelotti.

Brahim Díaz vol triomfar al Reial Madrid i Florentino Pérez vol que triomfi perquè va ser el mateix president qui va apostar pel seu fitxatge. La seva poca participació fa indicar que no és del gust de Carlo Ancelotti i que aquesta temporada no tindrà gaires minuts. Només la marxa de l'italià podria canviar la situació del "21" i això que acabem de començar la temporada.