Álex Abrines mirant cap amunt amb una retallada de X de la resposta a l'usuari Manu

FUTBOL

Un jugador del Barça esclata a xarxes: 'La teva estupidesa no té límits'

Álex Abrines, jugador de la secció de bàsquet del FC Barcelona, ha esclatat a les xarxes socials després d'un comentari inoportú d'un usuari

Álex Abrines és una de les peces clau del Barça. Des del seu retorn de la NBA, l'aler s'ha fet un lloc a la plantilla culer i és molt estimat i respectat per tots els seus companys. Sempre disposat a ajudar, s'ha convertit en el capità del vaixell i tots confien en la seva figura, ja que ha demostrat el seu ofici més d'una vegada.

Dins la pista, Álex Abrines sol aportar feina en defensa i un llançament de tres punts que resulta molt difícil de defensar. Però, sens dubte, la seva gran tasca com a capità la demostra dia a dia fora del camp. Tots saben que poden comptar amb ell i Ricky Rubio, el flamant darrer fitxatge del Barça, ho acaba de comprovar de primera mà.

L'ex del Joventut va anunciar fa unes setmanes el seu adeu a la NBA després de diversos mesos allunyat del parquet. Primer va ser una greu lesió de genoll, però després uns problemes de salut mental van acabar enfonsant Ricky Rubio, que va optar per acomiadar-se i tornar a Espanya per desconnectar. Tanmateix, després de setmanes de reflexió, Ricky Rubio acaba de fitxar pel Barça per tornar a gaudir del bàsquet, encara que la seva decisió li ha costat moltes crítiques.

Un usuari s'acarnissa amb Ricky Rubio

Ricky Rubio necessitava canviar d'aires després de més d'una dècada a la NBA. L'exigència, el volum de partits i la seva última lesió semblen els motius d'un adeu prematur, ja que Ricky encara té corda per a estona. De fet, ja s'està entrenant amb el Barça i, malgrat que la decisió encara no és definitiva, tot sembla indicar que tornarà a jugar.

El 7 de febrer és la data límit perquè el Barça pugui inscriure Ricky Rubio a l'Eurolliga. Per tant, el més probable és que el seu fitxatge s'anunciï aviat i puguem tornar a gaudir d'un dels talents més grans del bàsquet espanyol. Això sí, sembla que la notícia no ha agradat a tothom, ja que a les xarxes socials, un usuari anomenat Manu ha atacat el club i el jugador de forma incomprensible.

“O sigui, que el Barça li va dir que s'inventés una suposada depressió per poder fugir de Cleveland i fitxar-lo sense cost. Aquesta gent no té límits i pel que es veu Ricky tampoc”, ha dit Manu a X. Ara bé, el que l'usuari no esperava, que ha acabat esborrant el seu tuit, ha estat la resposta del capità del Barça, Álex Abrines.

Álex Abrines defensa Ricky Rubio

Després de l'enrenou generat per la publicació de Manu, Álex Abrines ha volgut sortir al pas de les crítiques. Ho ha fet de manera contundent, amb una resposta que no ha passat desapercebuda i en què deixa les coses clares.

D'aquesta manera, Álex Abrines no s'ha mossegat la llengua a l'hora de comentar la situació del seu amic, Ricky Rubio. I és que Abrines ja va travessar moments delicats durant la seva estada a la NBA. De fet, el seu adeu a la millor lliga del món va ser justificada amb uns motius molt similars als que ha esgrimit Ricky.

Els pròxims dies veurem si l'ex de Cleveland o els Utah Jazz signa finalment pel Barça. La decisió és exclusivament seva, però és evident que tenir-lo de tornada seria una magnífica notícia.