Un jugador de futbol somrient amb la samarreta del FC Barcelona i l?escut del Real Valladolid al fons.
FUTBOL

El Barça arrasa el Valladolid i Robert Lewandowski encara fa més evident l'error

Els de Flick guanyen sense problemes i l'ariet polonès torna a veure porta

El Barça ha guanyat per 7 a 0 el Valladolid en una tarda plàcida d'estiu. Abans del minut cinc, Dani Olmo ja havia perforat la meta visitant, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. Tot i això, tan sols uns minuts després, Raphinha ha obert el marcador i la sagnia ja no s'ha aturat fins al final.

El Barça ha estat un autèntic remolí i es manté al capdavant de la classificació de LaLiga. Hansi Flick sembla que ha trobat la tecla, recuperant els que semblaven estar sentenciats com Robert Lewandowski. El '9' ha tornat a marcar i ja en van quatre, però a més ha estavellat un potent xut al pal i ha completat un partit molt bo a nivell de joc.

Un jugador de futbol amb l?uniforme del FC Barcelona celebra al camp davant d?una multitud d?espectadors.

Robert Lewandowski recupera el somriure i treu a la llum una gran fallada

Quan Joan Laporta va decidir pagar 45 milions el 2022 per portar Robert Lewandowski , molts van pensar que els seus millors temps ja havien passat. Al Bayern havia marcat una mitjana de 30 gols per temporada en lliga, i el seu primer any com a culer en va marcar 23. No obstant, els dubtes i les crítiques sempre l'han acompanyat.

Precisament per això, Deco va intuir que podia necessitar un substitut i va parlar amb Joan Laporta per fitxar Vitor Roque. Un brasiler de 18 anys que, malgrat que al Brasil havia deixat molt bones sensacions, és a anys llum de Robert Lewandowski. Tant que ha acabat marxant de franc al Betis.

Deco va obviar els problemes econòmics i va decidir pagar 30 milions fixos + 31 en variables per Vitor Roque. Fins i tot va avançar la seva arribada al gener, però Robert Lewandowski no es va relaxar i va tornar a signar un curs molt bo a nivell golejador. Van ser 19 gols en 35 partits, números realment positius per a un any ple de dificultats al Camp Nou.

Dos jugadors de futbol, un amb la samarreta del FC Barcelona i un altre amb la samarreta del Real Betis, en un camp de futbol.

Vitor Roque se'n va gratis al Betis per deixar Robert Lewandowski una altra vegada sol

L'inici de la nova temporada està deixant clar que el fitxatge de Vitor Roque no va tenir gaire sentit. D'una banda, Robert Lewandowski segueix mantenint un gran rendiment i ja porta 4 gols, cosa que el situa com a pitxitxi. I per altra banda, la seva sortida al Betis tampoc no ha ajudat a nivell econòmic el Barça.

En principi, Vitor Roque va arribar per ser el substitut de Robert Lewandowski i donar-li descans, però ha acabat sent un problema per al Barça. Aquesta tarda contra el Valladolid , Lewandowski ha marcat el quart gol en lliga i ha ajudat el Barça a aconseguir la victòria. Mentrestant, Vitor Roque espera la seva oportunitat al Betis, que podria arribar aquesta mateixa nit, curiosament, al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.