Un home amb una expressió seriosa davant de l'escut de l'AS Mònaco sobre un fons vermell.
FUTBOL

El Barça perd contra el Mònaco, hi ha 3 problemes: les notes de l'estrena a Europa

El Barça s'estrella contra el Mònaco (2-1) a la primera jornada de la Champions i el duel deixa 3 sentenciats

El Barça va perdre contra el Mònaco (2-1) a la primera jornada de la UEFA Champions League i va sumar la primera derrota de la temporada oficial. El Barça, que arribava al duel contra el conjunt monegasc amb la baixa d'última hora de Dani Olmo i de Fermín López, va jugar 80 minuts amb un home menys. L'expulsió d'Eric García al minut 10 va condicionar molt un partit que el Barça va tenir a tocar després d'un golàs de Lamine Yamal, però que va deixar 3 clars assenyalats.

El Barça arribava a Mònaco invicte a LaLiga EA Sports espanyola, però no va poder marxar del principat amb la primera victòria de la temporada a UEFA Champions League. El partit va estar condicionat per un error garrafal de Marc-André ter Stegen, que va fallar una passada i va obligar Eric García a fer una falta que va acabar amb expulsió del migcampista. El Barça de Flick marxa de Mònaco amb la primera derrota a Champions League i el partit va deixar 3 futbolistes pràcticament sentenciats.

Un home amb expressió seriosa i barba curta, vestit amb una samarreta pol grisa, amb un fons desenfocat.

Hansi Flick va voler treure ferro a l'assumpte i va qualificar la derrota d'accident, però la veritat és que a Can Barça estan mosca amb l'actuació de 3 futbolistes troncals. El Barça va tornar a patir un malson a Europa i, com a conclusió, el conjunt culer va encaixar la primera derrota de la temporada contra el Mònaco. Falten 7 jornades de Champions League al davant i el Barça, per pressupost i per plantilla, està obligat a passar entre els 8 primers del seu grup de competició europea.

Les notes del partit del Barça contra el Mònaco: derrota i 3 clars assenyalats

Marc-André ter Stegen (2): L'alemany va ser titular i va protagonitzar dos errors clars i manifestos que van sentenciar el partit a favor del Mònaco. Primer va fallar una passada que va dilapidar Eric García i, en segona instància, va estar molt tou al mà a mà que va posar el 2 a 1 definitiu al marcador.

Jules Koundé (4): Partit fluix del lateral dret francès, que ni va destacar ni tampoc va cometre massa errors. No va estar fi a zona ofensiva, on no va acabar d'entendre's amb l'espanyol Lamine Yamal.

Íñigo Martínez (3): Mal partit del central espanyol, que va perdre tota la manxa que havia acumulat a les primeres jornades de LaLiga. Martínez tampoc va estar precís en el segon gol encaixat per part del Barça i va tenir molta més feina després de l'expulsió d'Eric García.

Pau Cubarsí (5): Bon partit del central català de 17 anys, que va demostrar que és una de les promeses més grans de la UEFA Champions League. Va estar correcte durant tot el partit, encara que li va faltar una mica de comunicació amb Martínez al segon gol del Mònaco.

Alejandro Balde (3): Mal partit del lateral esquerre del Barça, que amb prou feines va comparèixer sobre el terreny de joc. En defensa va complir, però segueix sense ser determinant en zona ofensiva, on no va explotar ni la velocitat ni el desbordament.

Pedri (5): Notable partit del canari, que va estar molt condicionat per l'expulsió d'Eric García. Va córrer com mai, però va estar poc present en àrea contrària, motiu pel qual amb prou feines va generar perill.

Marc Casadó (8): Excel·lent partit de Marc Casadó, especialment durant la segona part. Va estar intens, concentrat i no va perdre mai el focus, cosa que es trobava molt a faltar en aquest Barça. Casadó és titular i està aprofitant al màxim les oportunitats que li ofereix Hansi Flick.

Eric García (SN): Va ser expulsat al minut 10 per una falta comesa per intentar salvar una acció clara de gol del Mònaco. Va ser expulsat, parlant de plata, per culpa del desastre de Marc-André ter Stegen.

Raphinha (4): El brasiler es va deixar la pell, però no va tenir la seva nit a Mònaco. Va tenir diverses ocasions clares, però es va despistar i no les va poder acabar de convertir.

Robert Lewandowski (3): Té nota, però va costar puntuar-lo, ja que amb prou feines va comparèixer sobre el terreny de joc monegasc. Flux partit de Lewandowski, que hauria d'haver estat substituït molt abans.

Lamine Yamal (6): No va ser la seva nit a Mònaco, però va deixar un golàs per al record després d'una gran assistència de Marc Casadó. Es va convertir en el segon golejador més jove de la història de la Champions League, només darrere del culer Ansu Fati, que va tornar a tenir minuts oficials.