Luis Suárez fent el seu gest típic amb les mans després de marcar un gol

El Barça pot repetir l'operació de Luis Suárez amb el Liverpool: fitxatge de 75 M€

El davanter del conjunt 'red' és el reforç somiat per a l'atac del FC Barcelona

El FC Barcelona té al cap una posició que cal reforçar de cara al pròxim mercat d'estiu: l'atac. L'edat evident de Robert Lewandoski i la compra impossible de Joao Félix són alguns dels problemes que arrossega el club català.

Per aquest motiu, el Barça ha posat els ulls en un dels millors davanters del continent europeu. Aquest davanter no està tenint tots els minuts que li agradaria al seu club actual i seria un reforç espectacular per a l'equip de Xavi Hernández. A més, es troba en un club molt conegut en matèria de fitxatges per al FC Barcelona: Liverpool, de manera que un 'cas Suárez' es podria repetir.

Luis Díaz, opció top per al FC Barcelona

El jugador en el qual està interessat el FC Barcelona per reforçar la davantera és Luis Díaz. El colombià actualment milita a les files del Liverpool, compartint la titularitat amb l'uruguaià Darwin Núñez. En total, el cafeter ha jugat 14 partits, en què ha fet 4 gols i 1 assistència.

Malgrat aquests bons números, les informacions poden indicar un possible canvi de rumb per al jugador del Liverpool. Segons ha comentat Christian Martin a la cadena DSports, el jugador torna a ser a la llista de desitjos de Joan Laporta. A més, l'argentí ha aclarit que el Liverpool espera una possible oferta del FC Barcelona en un futur no gaire llunyà.

"Al Liverpool, estan esperant, en algun moment, una oferta del Barcelona per Luis Díaz. Al seu moment, el Barcelona va anar a la càrrega. Sabem que Díaz és seguidor confés del Barcelona, que a ell i a la seva família els agradaria provar l'experiència", va explicar Martín.

I és que l'interès del club blaugrana porta latent des de la seva estada al Porto, cap a l'any 2021. De fet, Joan Laporta va reconèixer el novembre de l'any passat aquests contactes, però que el Liverpool se'ls va avançar.

"En aquell moment nosaltres acabàvem d'aterrar al club i Liverpool se'ns va avançar. Vam estar considerant la seva incorporació, però estàvem amb una situació econòmica que havíem de resoldre i revertir", va comentar Laporta.

Fitxatge impossible per al FC Barcelona?

Tot i el fort interès del jugador i del club per unir els seus camins, la cosa no és tan senzilla. Els problemes econòmics del FC Barcelona, juntament amb el gran valor del colombià, fan que l'operació sigui completament inviable.

I és que el valor del jugador, actualment, està situat als 75 milions d'euros, preu impossible de pagar per als blaugranes. A més, en cap moment, el davanter colombià ha manifestat la seva intenció de sortir del club a què va arribar l'any 2022.

A més, el contracte que té el jugador amb l'equip anglès tampoc no ajuda per poder dur-ho a terme. El cafeter finalitza la seva vinculació el juny de 2027, i per això el Liverpool tampoc té la necessitat de vendre'l per treure'n benefici econòmic.

De tota manera, no es pot descartar al 100 % l'arribada de Luis Díaz al FC Barcelona. El club vol el jugador, el jugador i la família volen venir a Espanya algun dia. L'opció continua estant sobre la taula, així que veurem què pot passar amb el futur de Luis Díaz.