Ousmane Dembélé mirant a càmera amb un fons de color blau i vermell
FUTBOL

50 milions pel capritx necessari del Barça, el nou Ousmane Dembélé

El Barça pot solucionar el greu problema creat per Dembélé amb un fitxatge de 50 'quilos'

Ousmane Dembélé va sortir del Barça després de sis anys decebedors i perdent diners, i ha acabat sent el botxí a la Champions League. Tot el que no va demostrar de blaugrana ho ha tret en una eliminatòria clau per al ressorgiment els catalans.

Amb la samarreta del Barça, a Ousmane Dembélé se li va criticar molt la falta de gol, i el van perseguir les lesions durant les tres primeres temporades. Xavi va insistir molt a fer un esforç per ell, encara que va acabar traint-lo i anant-se'n al PSG. Va arribar com a recanvi de Neymar per un inflat preu de 150 'quilos' i a l'estiu va fer el mateix camí cap al PSG per rellevar el brasiler una altra vegada, però per 50 M€.

Si Xavi va insistir tant a quedar-se Ousmane Dembélé, va ser perquè li veia un potencial per explotar que ha tret a París, però també pel seu perfil. Més enllà que el rendiment fos bo o no, aportava una sèrie d'atributs de les quals l'equip s'ha quedat orfe. Lamine Yamal és l'únic que ha recuperat aquest desequilibri diferencial a la banda d'un extrem ràpid, hàbil i amb arribada.

Ousmane Dembélé a un partit amb el Barça

Una actuació brillant: Ousmane Dembélé es reivindica

Ousmane Dembélé no va sortir del tot bé del Barça i es va notar. Ell va celebrar amb efusivitat els seus gols, va somriure durant la remuntada i l'afició del Barça tampoc no el va rebre bé. Això sí, va acabar sent clau a l'eliminatòria per apartar els catalans d'una semifinal que hauria estat històrica.

Ousmane Dembélé va marcar dos gols, tots dos molt importants, i a més va generar el penal decisiu que va desnivellar l'eliminatòria i va permetre al PSG posar-se al davant. Aquest jugador, que enlluernava a Dortmund i que es va apagar al Barça, va tornar a brillar. I precisament per això, Joan Laporta sembla que ja s'ha adonat que el vestidor necessita un extrem amb les seves característiques i ha elegit el candidat ideal: Nico Williams.

Nico Williams, el millor fitxatge que pot fer el Barça

Al Barça són conscients que necessiten un nou Ousmane Dembélé a les seves files. El desequilibri que aporta, el diferencial que pot arribar a ser, i no només els gols que marca sinó els que genera. Amb Lamine Yamal està naixent una estrella i el costat esquerre està més que cobert, però el fitxatge de Nico Williams marcaria les diferències per les dues bandes.

Nico Williams en primer pla sobre un camp de futbol

Nico Williams ha mostrat un nivell superlatiu, amb la selecció també, és jove i s'entén a la perfecció amb els jugadors del planter del Barça. És molt amic de Balde i Lamine, per la qual cosa la seva adaptació seria excel·lent i, com a extra, coneix LaLiga. A més, el preu, lluny d'estar inflat com el d'altres estrelles, està fixat en només 50 milions per la seva clàusula de rescissió.

Sens dubte, el fitxatge de Nico Williams és justament el que necessita el Barça i el que Xavi fa tant de temps que demana. Veurem què passa a l'estiu, ja que recordem que l'atacant de l'Athletic acaba de renovar el contracte, però és evident que si segueix així, no trigarà a marxar. Els grans d'Europa com ara el Chelsea, el Reial Madrid i el Barça somien amb la seva arribada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: