Ferran Torres pla cara incredulitat
FUTBOL

El lleig gest del Barça amb Ferran Torres no es repetirà després de la decisió del '7'

L'extrem té clar què ha de fer de cara al futur després d'uns mesos molt complicats al conjunt blaugrana

Ferran Torres no està vivint una situació del tot agradable al Barça. Va arribar fa dos anys exactes a la disciplina blaugrana com un dels grans fitxatges de Xavi, però no s'ha aconseguit consolidar i està a la rampa de sortida. Des del club ja van intentar donar-li sortida a l'estiu, però ell s'hi va resistir i va agafar les regnes de la seva situació.

El Barça no s'està portant bé amb ell i, a part d'intentar treure-s'ho de sobre a l'estiu passat juntament amb Ansu Fati, tampoc li ha donat la confiança que mereix. El curs passat va tenir pocs minuts i en els seus pitjors moments se l'ha criticat en excé. Però, a sobre, ara que està començant a treure el cap, el Barça fitxa a Vitor Roque.

El '7' està molest i amb raó, però no vol que l'utilitzin com a moneda de canvi ni que el facin fora. Vol ser ell qui digui que se'n va i poder escollir quan i com, o almenys és el que asseguren des del seu entorn més proper. Li agradaria triomfar al Barça, però cada cop ho veu més complicat, ja que per sobre de tot vol protagonisme per arribar a l'Eurocopa.

Un competidor de nivell per a Ferran Torres

La principal amenaça de Ferran Torres a la segona volta és Vitor Roque. El brasiler ha arribat al Barça amb l'etiqueta de salvador després de les males sensacions de l'equip, i un dels damnificats seria el '7'. Sempre és el blanc fàcil i, a més, aquesta temporada no es pot permetre el luxe de no pensar a curt termini.

Anar a l'Eurocopa que es disputa aquest estiu és un dels objectius principals de l'extrem valencià, que no vol perdre el seu lloc al combinat nacional. Amb Luis Enrique va gaudir de confiança màxima, però no té les mateixes garanties amb Luis De La Fuente, que si no juga podria deixar-lo a casa.

A tot això, Xavi Hernández també ha de prendre una decisió sobre el Barça. A ell no li va malament tenir Ferran Torres en plantilla, però ara mateix no el veu com un titular important. És cert que va començar la temporada a un gran nivell i que ha fet gols importants com el de Porto, però no ha estat suficient per al tècnic.

Ferran Torres, avalat per les estadístiques

Els números de Ferran Torres estan sent molt bons aquest curs. Ara mateix travessa una sequera important a la lliga, on no marca des de la jornada cinc, però ha vist porteria tres vegades a Champions. En total, sis gols amb 1057 minuts que ja són gairebé els mateixos que el curs passat amb la meitat del temps.

Tot i que això no li serveixi per tenir més minuts al Barça, li dóna arguments per trobar bones destinacions. Si insisteix per sortir aquest mateix gener, li generaria un problema important al Barça, amb una plantilla molt curta. Un mes per conèixer com s'acaba la història i que fa Xavi amb Ferran Torres durant els propers partits.