L'entrenador del Barça Femení, Jonatan Giráldez, amb una foto de grup de tot el primer equip femení culer.

FUTBOL

De l'Espanyol al Barça Femení: No se'n parla gaire, però és essencial

La futbolista és una peça clau a l'equip blaugrana i segueix demostrant en silenci el seu talent dins del camp

El Barça Femení té una plantilla plena de jugadores amb talent i destresa. Algunes figures destaquen més que altres i tenen més presència mediàtica. Hi ha una jugadora de l'equip blaugrana que és una peça clau al'organigrama de l'equip.

Ella és Marta Torrejón, una jugadora amb dedicació, lideratge i excel·lència futbolística. La futbolista és una de les capitanes del Barça Femení i la més veterana de l'equip actual. La jugadora coneix molt bé el club i té els valors del Barça: passió, compromís i treball en equip.

Del seu debut a l'Espanyol a ser líder al Barça Femení

Marta Torrejón va debutar a la màxima categoria amb només 14 anys vestint la samarreta del primer equip de l'Espanyol. La futbolista es va criar al planter periquito on va créixer com a futbolista i persona.

Va ser el 2013 quan la futbolista va fer un gir a la seva carrera. Marta Torrejón va fer un salt i es va unir al Barça Femení. En aquell moment el club blaugrana començava a apostar amb força pel futbol femení.

Des de la seva arribada al Barça, Marta Torrejón ha estat un pilar fonamental a l'ascens i els èxits de l'equip. El seu lliurament al camp, el seu lideratge dins i fora de la pista, i la seva experiència i habilitat l'han convertit en una figura emblemàtica a la història del club.

La capitana Marta Torrejón en un partit

Una capitana i una llegenda al Barça Femení

Als seus 34 anys, Torrejón segueix gaudint del futbol al club de la seva vida. La jugadora és una de les capitanes de l'equip i qui marca la batuta al vestidor. Marta Torrejón és una futbolista polivalent que pot jugar tant de central com de lateral. Aquesta última temporada, sota la direcció de Jonatan Giráldez, la futbolista ha estat jugant més de lateral i demostrant la seva fluïdesa per la banda per arribar a la porteria contrària.

Marta Torrejón segueix fent història al Barça Femení. La futbolista porta més de 400 partits disputats amb la samarreta blaugrana i s'uneix a l'elit de jugadores amb més partits a l'entitat blaugrana amb Melanie Serrano, amb 517 partits. A això se li suma un palmarès increïble amb dues Champions League, sis Lligues, sis Copes, tres Supercopes i sis Copes Catalunya.

La lateral està decidida a escriure noves pàgines a la història del Barça Femení i conquerir més trofeus.

Menys minuts amb l'arribada de futbolistes

Marta Torrejón no està tenint fàcil la seva titularitat al Barça Femení. Tot i la seva innegable qualitat, la irrupció de jugadores com Ona Batlle o Lucy Bronze estan deixant Marta Torrejón en un segon pla, disputant menys minuts dels que li agradarien. Tot i això, el club reconeix el seu paper fonamental a l'entitat.

La futbolista té contracte fins al 30 de juny del 2025 i seguirà demostrant la seva vàlua a l'equip. De moment, podrem continuar gaudint del talent i la dedicació de Marta Torrejón al Barça Femení.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: