Les jugadores del Barça Femení celebren un gol xocant les mans i repartint abraçades
FUTBOL

El Barça Femení es llança a buscar el fitxatge de la pitxitxi de la Lliga F

L'equip blaugrana s'ha fixat a la pitxitxi de la Lliga F perquè vesteixi la samarreta del Barça

El Barça Femení es continua fixant en jugadores per fitxar la temporada que ve. Joan Laporta té feina amb el Femení.

Primer, trobar un entrenador que estigui a l'alçada i sàpiga portar l'equip. Després, fitxar jugadores perquè el Barça aconsegueixi tots els èxits possibles.

La jugadora que tots volen

Tothom vol que Alba Redondo estigui al seu equip. La talentosa davantera del Llevant ha capturat l'atenció i l'interès de molts equips a nivell mundial. La davantera acaba contracte el 30 de juny amb el club granota i les negociacions estan obertes.

L'última temporada, Alba Redondo va ser la pitxitxi de la Lliga F anotant 28 gols en 30 partits. Aquests números i el gran rendiment la van consolidar com una de les futbolistes destacades al món del futbol femení. És per això que diferents equips del món volen tenir-la a les seves files, des d'Anglaterra, Mèxic, els Estats Units, i per descomptat, Espanya.

El seu estimat Llevant

Alba Redondo va arribar al Llevant la temporada 2019-2020, procedent de l'Albacete. Des de la seva arribada, la futbolista ha demostrat ser una de les jugadores més consistents a la seva posició.

Alba Redondo ha jugat gairebé tots els partits i ha superat els deu gols a la majoria de les temporades. La davantera ha estat una peça clau durant aquestes temporades al Llevant.

L'habilitat de la futbolista i els seus números l'han portat a ser una de les màximes golejadores de la lliga i a estar nominada a la Pilota d'Or 2023. Tot i que el trofeu se'l va emportar Aitana Bonmatí, el fet d'estar nominada ja és un èxit per a la futbolista per tot allò que està aconseguint.

Alba Redondo principalment vol escoltar l'oferta de renovació del club. El Levante és l'equip principal per a la davantera i on se sent molt bé. És per això que la futbolista està disposada a renovar si les condicions són bones. Però fins que no hi hagi un acord per les dues parts, el futur d'Alba Redondo continua a l'aire.

El Barça vol Alba Redondo

El Barça és un dels equips que s'ha fixat a la davantera. Alba Redondo destaca per la seva destresa, habilitat i la capacitat de marcar gols i això al Barça agrada molt.

Joan Laporta estaria disposat a oferir-li unes condicions acceptables perquè la futbolista vesteixi la samarreta blaugrana. Però pel mig té molts altres equips, com el Reial Madrid.

El club blanc també s'ha interessat per la futbolista granota. El Reial Madrid necessita gol i la incorporació d'Alba Redondo l'ajudaria molt. De moment, Alba Redondo se centra al Llevant ia complir els objectius d'aquesta temporada.