Aitana Bonmatí conduint la pilota mentre porta el cap aixecat

FUTBOL

El Barça Femení té un 'fitxatge' assegurat: és la nova Aitana Bonmatí

L'equip blaugrana ja pensa en el duel de dissabte contra el Chelsea per aconseguir ser a una altra final de Champions

El Barça Femení ja està preparat per a tot allò que li ve. El club blaugrana ha aconseguit una victòria contra el Levante Las Planas per 2-4 a la Jornada 24 de la Lliga F. El Barça continua líder indiscutible en lliga i ja té la competició gairebé a la butxaca en un partit en què, per exemple, Aitana Bonmatí va poder descansar.

Les jugadores i el cos tècnic ja tenen la mirada posada en el pròxim partit de dissabte contra el Chelsea a Stamford Bridge. El Barça necessita una victòria contra les angleses per arribar a la final de la Champions que es jugarà a Bilbao.

Claudia Pina brilla i dona la victòria a l'equip

L'entrenador Jonatan Giráldez va optar aquest per partit alinear un onze format principalment per suplents i amb diverses components del filial culer. El Barça no va tenir un bon inici i el Levante Las Planas va aconseguir avançar-se al marcador dues vegades. Aquest partit era crucial per a l'equip de Sant Joan Despí, ja que feia 14 matxs que no coneixien la victòria i veuen cada cop més a prop el descens.

L'equip volia donar la sorpresa davant el Barça i va estar motivat durant tot el partit. Així i tot, no van poder fer res davant del gran nivell de l'equip blaugrana. El Barça va demostrar el seu gran joc i la seva determinació i va remuntar al marcador.

Claudia Pina amb la pilota als peus

Claudia Pina va ser una figura rellevant a la victòria de l'equip. La futbolista va destacar anotant dos gols, oferint assistències i aconseguint l'MVP del matx. La davantera aprofita cada minut que té i demostra el perquè ha de ser titular a l'onze de Giráldez. Pina té molta confiança en si mateixa i està preparada per tornar a tenir minuts, ajudar l'equip i demostrar-ne la qualitat.

La 'nova' Aitana Bonmatí ja és aquí

El partit era una oportunitat per experimentar i donar minuts a les jugadores del filial. Futbolistes destacades com Aitana Bonmatí, Salma, Graham i Rolfö no van ser convocades per a aquest partit. Giráldez va decidir reservar-les per al desafiament important de dissabte, on l'equip té molt en joc.

Diverses jugadores de l'equip filial del Barça van tenir l'oportunitat de trepitjar el terreny de joc durant el matx. Noms que ja coneixem bé com ara Corrales, Martina, Ari Arias i Vicky van tenir minuts. Tot i això, l'atenció es va centrar en Júlia Bartel. La jove futbolista va debutar a la Lliga F amb el primer equip del Barça i no ho va fer gens malament.