Íñigo Martínez s'entrena amb el FC Barcelona
FUTBOL

El Barça competirà amb la Premier per un fitxatge de 25 M€ que espanta Íñigo Martínez

Joan Laporta no té por de competir amb els clubs anglesos per un central que està destacant aquesta temporada

Malgrat tenir aquesta posició extremadament coberta, el Barça també està mirant el mercat a la recerca de centrals. La possible marxa d'homes com Jules Koundé o Ronald Araújo podria desencadenar que el club s'hagués de reforçar al centre de la defensa. A això cal sumar-hi aquells que puguin venir de cessió o del planter que podrien dificultar aquest espai.

De totes maneres, al Barça sembla no importar-li això en absolut, per la qual cosa es llançaran a buscar-lo. Aquestes dues situacions podrien afectar alguns que es puguin quedar a l'equip, com és el cas d'Íñigo Martínez. Ara bé, el FC Barcelona no és l'únic que està interessat en el mateix jugador.

I és que la Premier League també va darrere del jugador en qüestió, però no és un sol club. Són molts els equips anglesos que estan realment interessats a aconseguir els serveis del futbolista. Aquest central està tenint una gran temporada al seu club actual, tot i que el seu equip no es troba en una bona posició.

Radu Dragusin, al radar del Barça

Aquest jugador pel qual molts equips sospiren al mercat d'hivern és Radu Dragusin. Amb 21 anys, l'actual jugador del Genoa està sent una de les revelacions de la temporada a la Serie A. Encara que el Genoa és a quatre punts del descens, les actuacions del romanès no passen desapercebudes al Vell Continent.

En total, Radu Dragusin ha disputat 19 partits, en què ha anotat un gol i ha fet una assistència. El traspàs des de la Juventus per 5,5 milions d'euros està gairebé amortitzat i l'acompliment és més que satisfactori. Això, irremeiablement, ha cridat l'interès de diversos equips, incloent-hi el Barça.

El club podria comptar amb un dels millors del moment a la defensa. Això sí, el seu preu, com el de pràcticament tots els pretesos pels del Barça, juga en contra dels interessos del club. Radu Dragusin està taxat en 25 milions, preu relativament assequible, o potser no.

I és que l'economia del Barça no es pot permetre fer gaires esforços, sobretot esforços innecessaris. Aquest en seria un, ja que la posició està ben coberta amb Ronald Araújo, Andreas Christensen, Íñigo Martínez i Jules Koundé. De tota manera, el Barça no es conforma amb això i busca una de les sensacions a Europa.

Segons apunta el periodista italià Matteo Moretto, els culers encara no han iniciat els contactes amb el Genoa. De moment, el Barça vol esperar el millor moment per llançar-se sobre Radu Dragusin, ja que no tenen cap urgència. No obstant això, aquesta situació pot fer que el fitxatge no s'acabi de produir.

La Premier, en massa per Radu Dragusin

I és que hi ha molts clubs de la Premier League que van darrere de Radu Dragusin, sent concretament 5 els assenyalats. Aquests són: el Chelsea, l'Arsenal, el Manchester United, el Tottenham i el Newcastle. En el cas del Chelsea i del United, tots dos es troben en una situació complicada i necessiten fer fitxatges si volen progressar a la Premier.

Mentrestant, qui no necessita progressar és l'Arsenal, ja que n'és el líder, però necessita reforçar-se davant la lesió de Jurrien Timber. Per part seva, el Tottenham també necessita un central davant les lesions de Micky van de Ven i Ashley Phillips. Tots dos, per aquesta raó, volen aconseguir els serveis de Radu Dragusin.

L'últim dels implicats és el Newcastle, que vol Radu Dragusin per apuntalar el seu projecte esportiu. A més, un dels seus defenses, Fabian Schär, també s'han lesionat, oferint una gran suma de diners per emportar-se el jugador. Per tant, caldrà veure de què és capaç el Barça si volen tenir el romanès a les seves files.