Un home davant dels escuts del FC Barcelona i Bayern Munic.
FUTBOL

Barça - Bayern de Munic: horari i on veure el partit de Champions League avui

El Barça rep la visita del Bayern Munic al partit corresponent a la tercera jornada de la Champions League

El Barça de Hansi Flick rep la visita del Bayern Munic aquest dimecres (21 hores) en el partit corresponent a la tercera jornada de la lligueta de la Champions League. El Barça arriba al partit amb una victòria i una derrota a la casella, mentre que el Bayern de Munic també arriba al duel amb els mateixos punts aconseguits (3).

Un jugador de futbol aplaudint al camp amb una samarreta verda clar.

El partit de UEFA Champions League es disputarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc i arrancarà a les 21 hores hora local. El partit de UEFA Champions League estarà arbitrat per l'àrbitre eslovè Slavko Vincic, acompanyat al VAR pel polonès Tomasz Kwiatkowski. Slavko Vincic és un vell conegut del Barça, ja que va ser l'encarregat de no xiular unes mans clares de Dumfries dins de l'àrea en aquell partit contra l'Inter de Milà.

El partit entre el Barça i el Bayern de Munic serà avui, dimecres 23 d'octubre del 2024 i arrancarà a les 21 hores de la nit, hora local espanyola. El Barça arriba llançat al duel contra el Bayern Munic: els de Flick sumen 9 victòries en 10 partits de LaLiga i venen de golejar el Sevilla (5-1) a Montjuïc.

Precisament serà en aquest mateix estadi on es jugarà el partit de UEFA Champions League entre el Barça i el Bayern de Munic, corresponent a la tercera jornada de la lligueta de competició.

Un jugador de futbol amb uniforme blau i vermell aixeca els braços en senyal de victòria.

Amb tot això el Barça rep el Bayern Munic a Montjuïc, que ve de golejar l'Stuttgart per 4-0 a la Bundesliga. El protagonista de la prèvia del Bayern Munic ha estat Joshua Kimmich, que ha deixat la porta d'un possible fitxatge pel Barça de Flick més oberta que mai.

El partit es pot veure per Movistar Plus+ (M7), M+ Lliga de Campions 2 (M61 O116), M+ Lliga de Campions 4 (M180 O276). També pots seguir tota la informació sobre el partit i el minut a minut en directe a la web d''e-Notícies'.