Muntatge de Laporta i Xavi Hernández

L'Arsenal es pos en mig dels plans de Xavi Hernández i Joan Laporta

L'objectiu número u de la secretària esportiva culer pot ser fitxat per Mikel Arteta

Tot i que el mercat de fitxatges turó ja fa un parell de setmanes, els grans clubs europeus ja estan preparant possibles incorporacions de cara a l'hivern. Els equips més poderosos econòmicament tenen present poder completar les seves plantilles, com planeja l'Arsenal de Mikel Arteta. El possible reforç que tenen planejat els gunners pot trastocar les idees de Joan Laporta i de Xavi Hernández, que estaven interessats en el jugador.

I és que estem parlant que Mikel Arteta s'ha interessat en Martín Zubimendi, actual pivot de la Reial Societat. El basc va ser l'objectiu de Xavi Hernández i de Joan Laporta quan Sergi Busquets va anunciar que en finalitzar la temporada abandonaria el FC Barcelona. Tot i que a la junta de culer volien reforçar la línia medul·lar amb el jugador de la Reial Societat, però econòmicament era inviable.

A Joan Laporta i a Xavi Hernández se'ls escaparia Martín Zubimendi

Martín Zubimendi és l'objectiu de l'equip de Mikel Arteta, que malgrat fitxar a l'estiu Declan Rice per 120 milions d'euros, ja està pensant a reforçar la plantilla. El jove basc ha demostrat ser un jugador solvent defensivament i amb una visió i control del joc molt elevada a l'alçada de molt pocs. El pivot compleix perfectament el perfil físic i podria ser una incorporació molt bona per a qualsevol equip.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del FC Barcelona en Telegram!

Martín Zubimendi era l'objectiu número u de Xavi Hernández i de Joan Laporta a l'inici de l'estiu. Tot i això, la Reial Societat no volia desprendre's del jove i menys per enfortir un equip rival com és el FC Barcelona. Per deixar sortir el pivot, els directius txuri urdins demanaven el pagament de la clàusula de rescissió, que són 60 milions d'euros.

Martín Zubimendi pot ser el nou reforç de Mikel Arteta

Com que econòmicament el FC Barcelona no està travessant el seu millor moment, el pagament de la clàusula era inviable per a Joan Laporta. La direcció esportiva es va preferir optar per Oriol Romeu per suplir Busquets. Xavi Hernández està molt content amb el d'Ulldecona tot i no ser la seva prioritat número u.

Amb el FC Barcelona, sense la capacitat d'incorporar Martín Zubimendi, l'Arsenal té via lliure per negociar amb la Reial Societat. Es creu que els "gunners" estarien preparats per pagar la clàusula i portar l'espanyol a Londres al mercat hivernal. Si fos així, Imanol Alguacil, es quedaria amb la plantilla molt debilitada, però amb les arques del club plenes.