Muntatge d'Ansu Fati mirant a Europa desde el cel

Ansu Fati haurà de triar entre el Barça i 3 destinacions més

Diversos mitjans informen que encara es podria anunciar una venda important i el del planter no té assegurada la seva continuïtat

Ansu Fati sembla que ha tornat a recuperar les sensacions d'abans de la seva greu lesió de genoll. El jugador de la Masia va marcar el mateix al Gamper contra el Tottenham, a més de fer molt bons partits a la gira nord-americana. Tot i això, Xavi no va descartar la possible venda davant els mitjans i en cas que aquesta es produeixi, sembla que hi ha quatre opcions clares.

PSG, Atlético i Aràbia són les destinacions que se li podrien presentar a Ansu Fati si el Barça l'empeny a sortir, cosa que tampoc encara és clara. La que portaria al Golf Pèrsic seria la més lucrativa econòmicament per a totes les parts, però la més improbable. Tot i això, fa només uns dies semblava que el jugador tampoc descartava la seva sortida, per la qual cosa podria saltar la sorpresa les pròximes setmanes.

Ansu Fati amb la samarreta del FC Barcelona
Ansu Fati està tornant a guanyar confiança en el joc | Europa Press

Ansu Fati continua sense tenir assegurada la continuïtat, segons Xavi

Ansu Fati sap que ho tindrà molt complicat per poder guanyar-se un lloc de titular aquesta temporada. La seva associació amb Balde a la banda esquerra ha tornat a il·lusionar l'afició, però tot apunta que Xavi recorrerà als dos davanters amb Raphinha al seu lloc. Per això, el davanter de 20 anys fa només uns dies semblava que no descartava dir adeu, sempre que fos un destí amb què estigués conforme.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El primer club amb què se'l va vincular va ser el PSG. Luis Enrique encara confia que recuperarà la seva millor versió i els últims partits no fan més que donar-li esperances que això pugui passar. D'altra banda, l'Atleti també hauria entrat a la hipotètica subhasta, però les seves condicions econòmiques i l'estil de joc no tindrien gaires paperetes per convèncer Ansu Fati.

Ansu Fati només s'hauria negat a posar rumb a l'Aràbia

L'única destinació a què Ansu Fati hauria dit que 'no' categòricament seria Aràbia Saudita. El davanter considera que encara té molt de futbol a les botes i els seus millors anys encara han de venir, de manera que no vol anar a una lliga que no sigui competitiva.

L'afició culer té dubtes sobre si podrà tornar a veure amb la samarreta blaugrana a Ansu Fati. El jugador del planter que va meravellar el món amb 17 anys sempre ha defensat que la seva primera opció és el Barça, però les exigències econòmiques del club poden fer que hagi de sortir. De moment, està concentrat en el debut de la Lliga de diumenge contra el Getafe en espera que Xavi li doni minuts i pugui reivindicar-se amb qui era el seu millor amic, el gol.