Andrés Iniesta en primer pla amb un dibuix de Xavi i Iniesta al fons
FUTBOL

L'inesperat missatge d'Andrés Iniesta al seu amic Xavi Hernández: 'Segur que...'

Un cop més, Andrés Iniesta ha volgut enviar un missatge públic a Xavi Hernández després dels últims esdeveniments

Andrés Iniesta i Xavi Hernández van viure l'època daurada del FC Barcelona guanyant tots els títols possibles i formant part del millor equip de la història. No obstant, com tot el que és bo, la seva etapa al Camp Nou va arribar al final i cadascú va emprendre la seva pròpia aventura.

D'una banda, Xavi Hernández va deixar el Barça el 2015 per provar sort en un destí exòtic. Ho va fer després de 17 temporades vestint els colors del club de la seva vida i guanyant un triplet per a la història. Va marxar a Qatar i allà va passar quatre temporades més com a jugador abans de penjar les botes i iniciar el seu camí com a entrenador.

Per la seva banda, Andrés Iniesta va marxar el 2018 al Japó per unir-se a les files del Vissel Kobe. Allà ha passat els últims anys fins que l'estiu passat va decidir mudar-se als Emirats Àrabs per gaudir del seu darrer destí. Als seus 40 anys, el de Fuentealbilla mostra els seus últims trucs de màgia sobre el verd.

Xavi Hernández abraçant Andrés Iniesta amb un gran somriure

Andrés Iniesta recolça Xavi Hernández

Tot i això, malgrat la distància, Xavi Hernández i Andrés Iniesta encara mantenen una extraordinària relació. Sempre que el manxec va a Espanya es passa per la ciutat esportiva del Barça i allà hem vist diverses abraçades entre els protagonistes. És clar que la seva amistat perdura en el temps i fa escasses hores n'hem tingut una nova mostra.

Sí, perquè Andrés Iniesta ha volgut enviar ànims a Xavi Hernández després de la seva recent destitució del FC Barcelona. Ja li va enviar un missatge després del partit contra el Vila-real en què Xavi va anunciar que se n'aniria a final de temporada i ara ho ha tornat a fer. Unes paraules que signifiquen molt i que han estat una mica inesperades, ja que ja fa uns quants dies de la confirmació oficial de la notícia.

"Bona feina amic. Segur que aviat et tornem a veure a les banquetes!", ha dit el bo d'Andrés Iniesta a través de les seves xarxes socials. Una declaració d'intencions molt evident, ja que no vol que el seu amic deixi d'entrenar a causa d'aquesta mala experiència i el convida a seguir.

En aquest sentit, sembla que Xavi Hernández ja ha rebut les primeres propostes. Diversos equips de la Premier League estarien encantats de poder comptar amb ell. I a més, l'AC Milan o la Selecció de Corea del Sud també han preguntat per la disponibilitat, així que ofertes no li faltaran.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: