Primer pla de Carlo Ancelotti en roda de premsa

Després d'Mbappé, Ancelotti sap que podria quedar-se sense una de les seves estrelles

Tots dos jugadors acaben contracte el 2024

Aràbia s'ho endú tot. Futbolistes veterans, contrastats, joves per explotar, futures promeses... Ningú està fora d'aquest nou context. N'hi ha, però, els que encara prefereixen apostar per la cara més romàntica del futbol: Toni Kroos i Luka Modric. Estendards i símbols del Reial Madrid, tots dos futbolistes han declinat al llarg d'aquests últims anys diverses ofertes estratosfèriques del futbol qatarià i ara aràbic.

Però el panorama és a punt de canviar. Per què? Perquè el Reial Madrid necessita aplicar un canvi generacional. Modric, als 37 anys, i Toni Kroos, de 33, podrien estar vivint el seu últim any al Santiago Bernabéu i cap dels dos sap què passarà amb ells al final de la present temporada.

Els dos futbolistes acaben contracte el 2024 —segueixen la política de renovació any a any de Florentino Pérez— i a l'Aràbia en són conscients. I compte, perquè segons OK Diario, Aràbia podria llançar-se ara a buscar Modric.

Primer pla de Toni Kroos mirant a càmera abans d'un partit
Aràbia sospira per Toni Kroos | Europa Press

Últim any de Modric i Kroos?

A efectes de contracte, podria ser-ho. Això fa que l'Aràbia tindria via lliure per intentar seduir-los a partir del gener. A partir del gener, o ara mateix. Doncs segons publica el mitjà esmentat, el futbol aràbic no hauria llençat la tovallola i encara intentarien seduir Modric perquè acabi als Emirats.

Primer pla de Luka Modric mirant a càmera abans d'un partit
Luka Modric no està per la feina de deixar el Reial Madrid | Europa Press

Segons OK Diario, al principi Aràbia va oferir a Modric un salari d'uns 50 milions d'euros per temporada i li volien fer un contracte per dos anys. Després, l'oferta va pujar a 60 milions. A Aràbia seguirien a l'aguait del futbolista i no descarten fer-li una darrera oferta astronòmica abans del 20 de setembre

Modric descarta sortir

Com a mínim, així ho ha sostingut durant tot el mercat de fitxatges. Modric està convençut de seguir al Reial Madrid i aquesta temporada no es voldria moure de Chamartín. Pel que a Aràbia ho tindrien complicat per intentar treure'l aquest any del club blanc. Veurem què acaba passant.