Muntatge de Pep Guardiola sorprès i Carlo Ancelotti observant-li fixament

La traïció d'Ancelotti canvia les coses i Pep Guardiola se n'aprofita: Fitxatge somiat

El Madrid va anar a buscar Haaland sense èxit i ara es podria quedar sense una de les estrelles

El Reial Madrid ha començat la lliga molt bé i a l'entorn madridista no es parla de res més que no sigui del bon fer de l'equip en aquestes primeres jornades. És cert que l'inici, tot i tenir moltes baixes, ha estat immillorable, però també que està tapant moltes altres coses. La manca d'un davanter golejador de garanties o la difícil gestió per a Ancelotti d'altres demarcacions massa poblades com el mig del camp, per exemple.

La lliga és molt llarga i l'exigència de la Champions League tampoc no és la mateixa. Temps tindran d'anar trobant dificultats en el camí, però de moment ja en treuen el cap algunes. La més clara és la de gestionar una medul·lar plena de joves amb arguments per ser protagonistes i veterans encara amb molt de futbol com Kroos.

El migcampista alemany només ha jugat un dels primers quatre partits com a titular tot i haver estat clau cada any fins ara. La seva parella amb Modric ha desaparegut en favor de l'aposta per rejovenir l'onze. Tant a Kroos com al croat ja els van fer saber aquest estiu quan van renovar que el seu protagonisme baixaria per fomentar la transició, però no tant.

Toni Kroos amb la samarreta del Reial Madrid
Kroos no és protagonista i podria sortir | Europa Press

Ancelotti tindrà molt a veure en el que decideixi Kroos

El Reial Madrid ha volgut mantenir un any més els dos interiors històrics que han marcat una època, però ara té un tap al mig que li pot donar problemes. Kroos, en les estones que ha jugat, ha demostrat continuar sent el millor i no vol resignar-se a la suplència. No és el més ràpid, no té una relació especial amb el gol, però marca diferències amb la visió de joc i la qualitat de passada.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Ancelotti, però, ha apostat pels joves i està preferint el físic i el recorregut que donen altres al talent de l'alemany. Kroos considera que no va ser del tot sincer amb ell quan va renovar, i si es manté la situació pot portar al seu adeu definitiu a final d'aquesta temporada. Ofertes no n'hi faltaran, i en podria tenir una de molt temptadora en l'aspecte esportiu.

De poder fitxar Haaland a perdre una estrella

Florentino podria veure aquest estiu com el Manchester City es pren la venjança i li dóna un avís traient-li a Toni Kroos. Amb 33 anys, encara li queden algunes temporades bones, i el City es podria plantejar com una oportunitat de mercat l'arribada d'un futbolista que sempre l'ha enamorat. Més encara, després de la sortida de Gundogan i a falta de veure com rendeix al seu lloc Kovacic.

De ben segur que si acaba deixant el Reial Madrid tampoc no li faltaran suculentes propostes econòmiques d'altres llocs. Mancarà per veure si Toni Kroos vol continuar rendint al màxim nivell i conèixer una lliga nova com la Premier o, per contra, prefereix tancar la seva etapa a Europa. A Aràbia Saudita ja va deixar calar que no hi aniria.