FUTBOL

Carlo Ancelotti ja té els 2 únics 'fitxatges' que farà el Reial Madrid al gener

Aquests dos no estan sent importants per a l'entrenador italià, però a poc a poc entren en la dinàmica de l'equip

El Reial Madrid es troba enmig d'una plaga de lesions força important que ha acabat amb diversos dels seus cracs. Vinícius, Camavinga, Tchouaméni, Kepa, Militao o Courtois són només alguns dels que han caigut al dic sec al llarg d'aquesta campanya. És per això que cada jugador compta i això és una cosa que Carlo Ancelotti ha hagut de veure per força.

Dos d'aquests que estan al 100 % arriben a temps per cobrir els forats que queden. Aquests dos tenien peu i mig fora del Reial Madrid, ja que amb prou feines compten amb part dels minuts que donava a cadascun l'italià. Tot i això, aquest gran contratemps per al míster està fent que entrin en la dinàmica de la plantilla i en l'onze titular.

Dani Ceballos, de ser pràcticament fora a jugar minuts

El primer dels que no estava comptant amb minuts és Dani Ceballos. La veritat és que el cas de l'andalús és força estrany, ja que va decidir renovar i quedar-se al Reial Madrid per aconseguir més temps sobre la gespa. I és que la idea que tenia ell era que a poc a poc Modric i Kroos deixarien el seu lloc a l'equip.

Com que de mica en mica envelleixen i perden velocitat, entrarien en un rol més aviat de rotació i hi entraria ell. No obstant això, Dani Ceballos va encertar una cosa i es va equivocar en una altra, ja que sí que va tenir lloc el fet que Modric i Kroos jugarien menys. Tanmateix, a l'apartat que ell jugaria més, no ha acabat d'endevinar la tecla.

Dani Ceballos mira a l'estesa sobre un fons daurat i l'escut del Reial Madrid

I és que ell gairebé ha comptat amb minuts en set partits, encara que els tres últims han estat de manera consecutiva. En el retorn de LaLiga després de l'aturada, Dani Ceballos va jugar un total de 20 minuts, sortint al minut 70 per la lesió de Luka Modric. Alguna cosa va poder fer, però la lesió del croat li va obrir les portes a més temps.

En el partit de UEFA Champions League davant el Nàpols, Dani Ceballos partia de titular en banda i va jugar un total de 57 minuts. L'andalús no va fer un mal partit, va ajudar Carvajal a la línia defensiva i va tenir un bon paper a la part creativa. Ara bé, en l'últim partit de lliga contra el Granada CF va tornar a la banqueta.

Això sí, Dani Ceballos va poder sortir de nou al camp al minut 70 per Joselu, ocupant una posició de mitjapunta o mig centre ofensiu. No va tenir gaire incidència al marcador, ja que el Reial Madrid anava guanyant 2-0, resultant que va acabar sent el definitiu. Encara que siguin pocs minuts, la veritat és que, en comparació amb la resta de la temporada, és un pas endavant per a Ceballos.

Brahim Díaz, d'home d'una sola nit a més habitual

El segon dels protagonistes que juguen més minuts per les lesions dels seus companys és Brahim Díaz. El davanter ha tornat al Reial Madrid aquest estiu procedent de l'AC Milan, on ha tingut una actuació destacable. Això va ser suficient per convèncer Florentino Pérez i Carlo Ancelotti per portar-lo de tornada.

Brahim Diaz primer pla

Aquesta situació semblava ser un nou començament per a la carrera de Brahim Díaz, però res més lluny de la realitat, va tornar a la banqueta. Això sí, a diferència de Dani Ceballos, Brahim podia jugar més partits, però els seus minuts eren residuals i amb prou feines tenien incidència en el resultat. Ara bé, els seus tres gols i una assistència en 13 partits no són mals números per tenir els minuts que ha tingut.

Va començar l'any jugant pocs minuts, debutant els últims 10 minuts a Champions i contra la UD Almeria els últims 5. A poc a poc va entrar amb més minuts fins que va ser titular davant de la UD Las Palmas. En aquest partit va sortir a l'onze a causa dels problemes de Jude Bellingham i va respondre d'una gran forma, marcant el primer al minut 45.

Després de la recuperació de l'anglès, va tornar a ser ocasional, malgrat jugar diversos partits, com ara amb el Girona FC o el Sevilla FC. La seva millor actuació, sens dubte, va ser al partit de Champions contra l'Sporting de Braga, on va ser decisiu en tots els àmbits. Brahim Díaz va marcar un gol i va ser clau perquè el Reial Madrid certifiqués el seu passi a vuitens.

Ara, després de l'aturada de seleccions, Brahim Díaz ha esdevingut un jugador titular. L'andalús va ser titular davant el València CF abans de l'aturada, no va jugar amb el Cadis CF, però va ser titular amb el Nàpols i el Granada CF. En tots dos partits, va incidir en els gols, fent una assistència a Rodrygo a Champions i marcant el primer a la Lliga, on jugava d'interior.