Alexia Putellas i Mariona Caldentey posant amb un fons blau fosc

FUTBOL

Alexia Putellas i Mariona Caldentey espanten el Barça Femení amb el seu possible fitxatge

Les dues estrelles del club blaugrana finalitzen contracte a final de temporada i el futur de totes dues segueix sent incert

El Barcelona Femení continua la seva ratxa imparable d'èxits. Tot i això, després de la glòria també s'entreveuen nous desafiaments, i el club blaugrana enfronta la tasca de resoldre diferents assumptes pendents. Entre ells es destaquen les renovacions contractuals de dues de les jugadores més emblemàtiques: Alexia Putellas i Mariona Caldentey.

Ambdues jugadores són peces fonamentals a l'estructura de l'equip i aporten talent, experiència i compromís. La seva presència al terreny de joc ha estat clau en nombroses ocasions per als èxits del Barça Femení.

Enmig de les converses sobre la renovació, hi ha interès d'altres clubs. Entre ells, l'etern rival del Barça, el Reial Madrid.

El fracàs del Reial Madrid

Mentre el Reial Madrid masculí se situa a dalt de tot en les seves competicions, el femení ha enfrontat una temporada carregada de desil·lusions.

S'esperava que l'equip femení es consolidés com una potència al futbol femení, però els resultats han estat decebedors. A començament de temporada, Florentino Pérez tenia clar que era una bona oportunitat per destacar.

Tot i això, les aspiracions han anat desapareixent. El Reial Madrid s'ha quedat sense opcions de competir per la Lliga F i eliminades molt aviat de la Copa de la Reina i de la Champions.

Florentino Pérez vol fer un canvi de rumb i canviar la situació. Per això, haurà de reforçar l'equip amb noves incorporacions. El president del Reial Madrid té clar que dues jugadores del Barcelona podrien ajudar molt l'equip blanc.

Alexia Putellas ho té clar

La convocatòria d'Alexia Putellas a la selecció espanyola podria haver provocat una nova crisi entre el club i la jugadora. El Reial Madrid vol aprofitar aquesta situació per fitxar una de les estrelles més brillants del futbol femení.

La jugadora catalana té clar que si se'n va del Barça, el seu destí no serà el Reial Madrid, però mai se sap. Les esperances del Reial Madrid s'han perdut, però tenen una altra alternativa del mateix calibre per enfortir l'equip.

L'opció de Mariona Caldentey

Una de les opcions que estudia el club blanc és el nom de Mariona Caldentey. La davantera ha brillat durant la temporada amb actuacions estel·lars que han captat l'atenció dels aficionats. La futbolista ha demostrat la seva habilitat al camp, combinada amb la seva capacitat per marcar gols i la seva versatilitat en diferents posicions.

Mentre es desenvolupen les negociacions entre el Barça i la Mariona Caldentey per a la seva renovació, Florentino Pérez planeja ficar-se al mig perquè arribi al club blanc. La futbolista podria ser un gran reforç per al Reial Madrid, que somia tenir un bon equip i competir a l'elit del futbol femení.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: