Imatge d'Alexia Putellas amb la samarreta del FC Barcelona davant d'un mur ple de grafits
FUTBOL

Alexia Putellas se separa de la seva amiga al Barça Femení i ja hi ha nou fitxatge

La capitana blaugrana s'acomiada i expressa el seu afecte a la crac de l'equip, que ha estat clau en el conjunt culer

Alexia Putellas, com a capitana del Barça Femení, està pendent de tot el que passa a l'equip. Un dels objectius del club i de la futbolista és tenir un projecte adequat per seguir aconseguint èxits.

La futbolista fa un mes va anunciar la seva continuïtat al conjunt blaugrana. Aquesta notícia va alegrar el club i també els seus seguidors, que pensaven que Alexia Putellas donaria rumb a un altre equip.

Amb la renovació d'Alexia Putellas s'uneixen les sortides de Sandra Paños i Mariona Caldentey, dos futbolistes que han estat clau al Barça Femení durant aquests anys i han estat partícips dels èxits blaugrana. Totes dues, juntament amb Jonatan Giráldez, es van acomiadar davant de l'afició blaugrana.

Mariona Caldentey i Sandra Paños s'acomiaden de l'afició blaugrana

La sortida inesperada de la futbolista del Barça Femení

Una de les sortides inesperades ha estat la de Lucy Bronze. La futbolista i el club no han arribat a un acord per a la seva renovació i no vestirà la samarreta blaugrana la temporada que ve.

La marxa de Lucy Bronze suposa un cop a la zona defensiva del Barça Femení, que es queda sense una de les millors defenses del món. L'anglesa, de 32 anys, ha demostrat la gran tècnica i habilitat amb la pilota.

Amb només dues temporades a Can Barça, Lucy Bronze s'ha adaptat a la perfecció a l'estil de joc i ha generat un bon ambient al vestidor. Les seves companyes la trobaran a faltar.

El Barça es queda sense la dupla Alexia Putellas-Lucy Bronze

Aquesta sortida també ha afectat Alexia Putellas, que tenia molt bona relació amb Lucy Bronze dins i fora del camp. La futbolista ens ha deixat moments inesborrables i jugades per recordar amb la capitana blaugrana.

L'estrella del Barça Femení va expressar a través de les xarxes socials el que ha significat coincidir amb Lucy Bronze als terrenys de joc: “Ha estat un plaer compartir amb tu aquestes dues temporades”. L'anglesa va respondre al missatge referint-se a l'Alexia com "la reina".

Competència a la posició de Lucy Bronze

La sortida de Lucy Bronze deixa un buit al vestidor i també al camp. Un dels motius de la seva marxa és la seva competència a la zona defensiva. El Barça Femení té diferents futbolistes que poden exercir el rol de Lucy Bronze.

La futbolista competeix amb Ona Batlle i Fridolina Rolfö o també Marta Torrejón, per això ha preferit buscar un equip on pugui tenir més protagonisme.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: