Alejandro Balde mira a càmera mentre beu aigua
FUTBOL

Lesió Alejandro Balde: Quins partits es perd i quant de temps estarà fora

El lateral va haver de ser substituït al descans del partit de la Selecció i ara se'n coneix el motiu

Alejandro Balde va ser titular en el partit d'ahir a la nit amb la Selecció Espanyola, però per a sorpresa generalitzada, va ser substituït al descans. És cert que no estava sent el millor de 'La Roja', ja que va estar massa sol al costat esquerre, ja que Mikel Oyarzabal se n'anava molt cap a dins. No va poder crear perill a dalt i enrere tampoc va tenir gaire feina, així que tots vam pensar que el canvi era purament esportiu.

Tot i això, després del terme del partit va saltar la notícia de la lesió d'Alejandro Balde. El lateral del FC Barcelona se suma a la interminable llista de lesions que està tocant viure a Xavi Hernández i els seus pupils i haurà d'abandonar la concentració de la Selecció Espanyola. No hi ha cap dubte que la seva baixa és tremendament delicada, ja que ara mateix és un dels millors carrilers esquerrans del món.

Lesió Alejandro Balde: Què li passa?

Com hem dit, Alejandro Balde només va poder disputar 45 minuts davant d'Escòcia abans de ser substituït per Fran García. El del Madrid va entrar molt actiu i es presenta com el candidat ideal per cobrir la baixa de Balde, que haurà de tornar a casa abans d'hora. De fet, Luis de La Fuente va confirmar els mals presagis al final del matx: "No viatjarà a Noruega i torna al Barça".

En principi, la lesió del '3' no hauria de ser molt greu, ja que va ser ell mateix el que va sentir unes molèsties als adductors en l'última jugada i va demanar el canvi. Això sí, si ens fixem en els antecedents, les lesions de Koundé i Lewandowski tampoc semblava res seriós i es perdran El Clásico. Això sí, el que és clar és que la seva lesió apunta a ser muscular i els temps de baixa s'estenen en aquests casos.

Quants partits es perd?

Per poc que en tingui, Alejandro Balde es perdrà amb total seguretat el primer partit del FC Barcelona després de l'aturada. Els de Xavi Hernández reben tot un Athletic Club en un moment delicat i sense el seu '3' titular. Marcos Alonso apunta a l'onze, però aquest any està desaparegut, així que veurem què s'inventa el tècnic culer.

Ara bé, encara estem pendents de les proves oficials dels serveis mèdics del FC Barcelona per conèixer el temps de baixa exacte. El que sí que sabem és que El Clàssic se celebra el dia 28 i Xavi Hernández està en quadre. Koundé, Lewandowski, Raphinha i De Jong són baixes gairebé assegurades per al partit contra el Reial Madrid i si Alejandro Balde té mínim per a dues setmanes també s'ho perdrà.

En definitiva, la baixa de Balde és un altre maldecap més per al FC Barcelona, que no guanya per a disgustos. Les molèsties del '3' no auguren res de positiu i la infermeria no para d'omplir-se. Veurem què queda tot, però no té bona pinta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: