Agents de Policia envoltant l'Estadi Santiago Bernabéu

Almenys tres jugadors del Reial Madrid detinguts per difondre un vídeo d'una menor

Hi podria haver jugadors del primer equip del Reial Madrid implicats

La Guàrdia Civil ha detingut almenys tres jugadors del Reial Madrid per suposadament haver revelat secrets de caràcter sexual, segons El Confidencial . Els arrestos s'han produït aquest mateix matí.

Fins ara, no han transcendit les identitats dels implicats. Segons les fonts del diari anomenat anteriorment, els detinguts són tres jugadors del planter, del filial i el tercer equip. Encara que no es descarta que hi pugui haver diversos jugadors més implicats.

Hi podria haver jugadors del primer equip implicats

Tal com afirma El Confidencial , són tres els jugadors del Reial Madrid detinguts per la Guàrdia Civil. Encara que la cosa podia anar més enllà, ja que segons fonts del diari podrien estar implicats més jugadors, fins i tot del primer equip. Fins ara, el Reial Madrid no s'hi ha pronunciat.

Sens dubte, aquest és un gran revés per al club presidit per Florentino Pérez, que es veu entelat per una investigació molt seriosa. Així que, sense cap altre remei, el president no podrà ocupar-se de l'aspecte esportiu durant un temps, ja que ha de solucionar i col·laborar amb les autoritats per aclarir els fets.

És cert que encara és aviat per treure conclusions, ja que la informació arriba a compte gotes, però la Guàrdia Civil ja ha actuat.

Van gravar una menor

Els fets parteixen d'una denúncia presentada el 6 de setembre passat a les Canàries, al municipi de Mogán. La mare d'una noia menor va denunciar a la policia que un dels detinguts va gravar un vídeo sexual de la nena i posteriorment el va difondre.

S'acusa, doncs, els detinguts d'un presumpte delicte d'aixecament de secrets. Un dels primers passos dels investigadors és requisar els telèfons mòbils als detinguts per poder analitzar-los i així aconseguir algun tipus de prova.

Els arrestos s'han produït aquest dijous 14 de setembre i els detinguts han estat traslladats a dependències policials per instruir-ne les diligències. Fins ara, no han transcendit més detalls del que ha passat, però evidentment la situació és tremendament delicada.

Com hem dit, de moment ningú no s'ha pronunciat, però demà o passat, l'entrenador del primer equip, Carlo Ancelotti, hauria d'aparèixer públicament. I és que el Reial Madrid rep la Reial Societat aquest diumenge a l'Estadi Santiago Bernabéu i, com ja és habitual, Ancelotti donarà la roda de premsa prèvia. Veurem si ho fa per comentar alguna cosa sobre aquest tema o, per contra, només se centra en l'aspecte esportiu.