Fotomuntatge d'Aitana Bonmatí subjectant la Pilota d'Or i Pep Guardiola assegut a la banqueta amb rostre seriós
FUTBOL

Aitana Bonmatí i la seva confessió sobre la seva relació amb Pep Guardiola

Aitana Bonmatí, flamant Pilota d'Or, ha confessat què és el que l'uneix a Pep Guardiola, a més de la seva passió pel futbol

Aitana Bonmatí ha volgut fer pública una informació que, fins ara, era desconeguda per a la gran majoria de públic. I incumbeix al mateix Pep Guardiola.

Si bé el que més uneix tots dos és que són dues grans estrelles del futbol català. I que, amb gran probabilitat, seran tots dos recordats per les seves aportacions a aquest esport. Especialment, en un club tan important com és el FC Barcelona.

Però Aitana Bonmatí ha aprofitat per revelar un altre detall que l'uniria a l'entrenador del Manchester City. I és que tots dos sembla que comparteixen data d'aniversari.

El detall que uneix Aitana Bonmatí amb Pep Guardiola

Aitana Bonmatí ha revelat una cosa que havia passat desapercebuda per a molts dels seus seguidors, tant d'ella com de Pep Guardiola. I ho ha fet a través d'un tweet a la xarxa social X (abans Twitter), on posava al costat de l'extècnic culer.

"Compartim passió i aniversari. Referent @PepTeam", ha publicat Aitana Bonmatí al seu compte de X (abans Twitter). I ho ha fet acompanyant el missatge amb una foto al costat de Pep Guardiola.

Aitana Bonmatí i Pep Guardiola comparteixen la professió, el futbol. I molt més que això. Tots dos són considerats com un dels millors de tots els temps.

De fet, no són pocs els que han comentat la publicació d'Aitana Bonmatí amb un missatge clar: GOAT ('Greatest Of All Time').

I és que, malgrat que és evident que tots dos comparteixen la mateixa passió i són constantment lloats pel públic, ara els uneix una cosa més. La data d'aniversari. Tots dos van néixer un 18 de gener, encara que, és evident, d'anys diferents.

Pep Guardiola ho feia el 1971, mentre que Aitana Bonmatí naixia gairebé trenta anys després, l'any 1998.

L'any d'Aitana Bonmatí

No hi ha cap dubte que Aitana Bonmatí travessa la seva millor etapa a la seva carrera com a futbolista. I el 2023 podríem dir que ha estat un dels seus millors anys, si no el millor, de moment.

La jove catalana aconseguia aconseguir la Pilota d'Or el 30 d'octubre passat. Un premi reservat per als millors jugadors del món i que Aitana Bonmatí guanyava aquest any, seguint els passos d'Alexia Putellas.

No ha estat, però, el seu únic premi aquest 2023. També va ser elegida millor jugadora pel seu paper al Mundial femení de futbol que es va disputar aquest estiu a Austràlia.