Mariona Caldenteny amb el xandall del FC Barcelona abans d?un partit
FUTBOL

75.000€ per un fitxatge que preocuparia Mariona Caldentey al Barça Femení

La davantera del FC Barcelona està disputant la seva desena temporada vestint la samarreta blaugrana


Mariona Caldentey està sent una futbolista revelació al FC Barcelona. Als 27 anys, la menorquina es troba en un dels seus millors moments futbolístics. Només veure-la jugar es diu tot.

Tot i així, la seva posició a la zona atacant del camp amb el Barcelona es podria trontollar si el club fitxa una jugadora estrella de la Bundesliga.

La temporada de Mariona Caldentey

Mariona Caldentey està vivint un dels seus millors moments al FC Barcelona. La futbolista està disputant la desena temporada amb la samarreta blaugrana i està brillant.

Ja porta 100 gols amb el Barça i continua demostrant el seu afany de gol. La Mariona és una de les atacants amb més qualitat d'Espanya i una gran visió de joc.

A l'equip de Giráldez, Mariona és una de les titulars indiscutibles a cada partit, sent així una de les jugadores amb més minuts disputats.

Melissa Kossler, estrella de la Bundesliga

Melissa Kossler, és una jugadora no gaire coneguda a Espanya, però que està fent parlar en molts llocs. Només té 23 anys i ja apunta maneres.

Melissa Kossler juga al Hoffenheim, a la Bundesliga. Juga a la mateixa posició que Mariona, i tenen visió de joc molt semblants. Podrien compaginar-se molt bé al FC Barcelona, o li podria treure el lloc a Mariona Caldentey?

Melissa Kossler no està passant una temporada molt bona. Ha disputat només 2 partits a la Bundesliga, però ha marcat 4 gols. No ha pogut donar res més perquè una greu lesió l'ha allunyat dels terrenys de joc.

La futbolista es va lesionar el 30 d'octubre passat i ha patit un trencament del lligament sindesmosi. L'alemanya no podrà tornar a trepitjar el camp fins a almenys l'any que ve.

La renovació de Mariona Caldentey

Mariona Caldentey, amb Alexia Putellas i altres jugadores de l'equip, és una de les futbolistes que encara no ha renovat amb el club. La menorquina acaba contracte el juny del 2024 i encara no se sap res del seu futur.

El que sí que hi ha clar és que Mariona Caldentey es vol quedar al Barça. “Sóc culer des de petita. Arribar a aquesta xifra és molt especial, espero que siguin molts gols més”, afirmava en acabar l'últim partit de Champions contra l'Eintracht Frankfurt.

Veurem si la futbolista segueix vestint la samarreta del Barça i segueix demostrant el seu talent al millor club del món.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: