L?entrenador mexicà del Barça Atlètic, Rafa Márquez, en primer pla al costat de l?escut del FC Barcelona, club que presideix Joan Laporta.
FUTBOL

Els 2 primers fitxatges de Rafa Márquez per al seu Barça, confirmats: llum verda

El tècnic mexicà ja coneix el nom dels 2 primers fitxatges confirmats per al Barça, tot està llest

El Barça treballa amb la vista posada a resoldre diversos conflictes urgents i un dels més importants passa per conèixer el nom definitiu del proper entrenador del primer equip. Al club culer ja saben que Xavi Hernández ha reconsiderat la seva decisió i que, per tant, per la seva banda es veu amb força per seguir liderant el projecte esportiu. Ara bé, un altre dels grans problemes del Barça ara passa per resoldre la situació de l'entrenador mexicà Rafa Márquez, que ja es veia al càrrec de la primera plantilla.

El Barça vol mantenir l'opció de Rafa Márquez sobre la taula i, per tant, vol que el mexicà ampliï el contracte per seguir al capdavant del Barça Atlètic, filial culer. El problema és que Rafa Márquez, que entén que la seva etapa al futbol de formació ja s'ha acabat, podria rebutjar una proposta que no l'acaba de convèncer. I és que l'actual entrenador del filial culer ja es veia a la banqueta del primer equip, per a la darrera decisió de Xavi Hernández ha provocat un nou gran problema.

Ara Rafa Márquez té dubtes i, per tant, el Barça s'està esforçant a motivar-lo de cara al tram final de temporada oficial. Un tram final i decisiu en què, com calia esperar, el Barça Atlètic es juga ascendir a LaLiga HyperMotion, segona màxima divisió del futbol a Espanya. En cas d'ascens, a Can Barça consideren que podrien obtenir 2 grans avantatges: retenir Rafa Márquez i, per tant, retenir joves talents amb més projecció.

El Barça no s'oblida de Rafa Márquez i ja tanca 2 nous fitxatges per al seu projecte: llum verda i tot confirmat

Tot i que tot apunta que Xavi Hernández seguirà dirigint el primer equip del Barça, al club culer no amaguen que volen mantenir una altra opció d'emergència. Aquesta opció no és cap altra que la del tècnic mexicà Rafa Márquez, que continua generant alguns dubtes a la cúpula directiva del Barça. La temporada al capdavant del filial del Barça està sent excel·lent, però el Barça continua considerant que és un entrenador poc experimentat i que no és moment de fer experiments.

Així doncs, la primera opció continuarà sent Xavi Hernández, que ja hauria parlat amb Joan Laporta per confirmar que vol seguir al Barça i que, per tant, vol complir contracte. La decisió de Xavi ha agafat per sorpresa un Rafa Márquez que, des de fa alguns mesos, es veia com a seriós candidat a liderar el nou projecte esportiu del Barça.

El president del Barça, Joan Laporta, en una foto en primer pla amb Rafa Márquez, entrenador del filial culer.

Joan Laporta vol mantenir Rafa Márquez i, per tant, ja sap que l'ascens a Segona Divisió serà vital, ja que Márquez busca fer el salt a una categoria professional. A més, el Barça entén que, si juga a LaLiga HyperMotion, jugadors com Marc Casadó o Unai Hernández podria accedir a quedar-se per continuar foguejant-se en una categoria molt més seriosa.

Els 2 primers fitxatges de Rafa Márquez per al seu Barça, confirmats: llum verda i llestos

El Barça ja dóna per liquidada la temporada pel que fa al que és esportiu i ara totes les mirades se centren en dos punts igual de troncals. El primer passa pel Barça Femení, que es juga guanyar la Women's Champions League i, el segon, passa per tractar que el Barça Atlètic pugi a Segona Divisó espanyola. Perquè aquest segon gran objectiu es compleixi, el mexicà Rafa Márquez ja coneix el nom de 2 dels seus primers grans fitxatges per reforçar el Barça.

Parlem de dos futbolistes internacionals amb la Selecció Espanyola absoluta i titulars, avui dia, al Barça de Xavi Hernández. Són Pau Cubarsí i Lamine Yamal, tots dos amb fitxes de Juvenil i Barça Atlètic i que, per tant, podrien baixar a reforçar el filial de cara a aconseguir l'ascens. Així ho ha deixat anar el tuiter Javi Tarre i ha pogut confirmar 'e-Notícies' aquest mateix dimecres.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: