Imatge on apareix el meteoròleg Roberto Brasero parlant mirant a càmera i fent gestos amb les mans, i una emoticona de dos núvols tapant el sol

EL TEMPS

Roberto Brasero alerta del que ens vindrà a sobre les pròximes hores

Roberto Brasero anuncia l'arribada d'un canvi radical del temps relacionat directament amb les temperatures

Roberto Brasero ha avançat el temps que s'espera aquest diumenge. El meteoròleg ha alertat del canvi radical que podríem presenciar les pròximes hores. 

Després d'uns dies en què les temperatures eren més pròpies d'aquesta època de l'any, la situació varia. I és que l'últim cap de setmana d'hivern ens acomiadarà amb una nova pujada generalitzada dels termòmetres. 

Una notícia que ens deixa un sabor agredolç. Segons les dades recopilades per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), es tracta de l'hivern més càlid des que hi ha registres. 

Roberto Brasero anuncia una pujada de les temperatures 

Els canvis en el temps són constants i, de vegades, inesperats. Així mateix ho corrobora Roberto Brasero, que en la seva última previsió anunciava una primavera molt més seca i calorosa. 

Però, a quatre dies per al canvi d'estació, ja es comencen a notar les variacions, sobretot pel que fa a les temperatures. Sense anar més lluny, aquestes podrien arribar als 30 ºC a l'ombra a Múrcia i als 28 ºC a Còrdova o Granada. 

Mapa de la previsió del temps prevista per a diumenge, 17 de març a les 13:00
Previsió del temps de l'AEMET prevista pel diumenge, 17 de març | AEMET

La màxima prevista per a Ciudad Real, Ourense o Bilbao se situa en els 26 ºC graus. Un grau per sobre hi ha Badajoz. A Terol, Saragossa i Albacete, les temperatures podrien arribar als 25 ºC. 

"Que diferent serà el temps al del cap de setmana passat, quan l'hivern ens mostrava la seva cara més freda, gairebé la que no ens havia mostrat a tota l'estació", lamentava Brasero a Antena 3. 

Mapa de la previsió del temps de l'AEMET previst pel dilluns, 18 de març al matí
Previsió del temps de l'AEMET prevista per dilluns, 18 de març | AEMET

Mario Picazo parla de l'arribada d'una primavera atípica 

Mario Picazo, per part seva, també ha donat la veu d'alarma. Fa mesos que el meteoròleg avisa d'un canvi de la conducta del temps cada vegada més pronunciat. I recorda que aquest hivern només ha estat un petit avançament de la primavera que ens espera. 

El que és clar, segons coincideixen Brasero i Picazo, és que presenciarem una primavera excepcional. Lluny del que estàvem acostumats en anys anteriors, les pluges seran cares de veure a diverses zones del país. Tot i això, caldrà esperar per veure com avança la situació meteorològica. 

Temperatures màximes i mínimes previstes per a algunes ciutats

CiutatDiumengeDilluns
MadridMàx. 22
Mín. 9
Màx. 23
Mín. 9
BarcelonaMàx. 19
Mín. 13
Màx. 19
Mín. 13
ValènciaMàx. 23
Mín. 12
Màx. 25
Mín. 14
SevillaMàx. 28
Mín. 12
Màx. 28
Mín. 12
SaragossaMàx. 26
Mín. 10
Màx. 25
Mín. 11
BilbaoMàx. 24
Mín. 13
Màx. 19
Mín. 12
Palma de MallorcaMàx. 21
Mín. 11
Màx. 24
Mín. 12
La CorunyaMàx. 19
Mín. 14
Màx. 17
Mín. 9
BurgosMàx. 19
Mín. 6
Màx. 18
Mín. 5
Las Palmas de Gran CanàriaMàx. 25
Mín. 19
Màx. 24
Mín. 19

 

➡️ El Temps

Més notícies: