Muntatge amb un carrer amb llums de Nadal ple de gent passejant i un cercle amb la cara de Jorge Rey
EL TEMPS

Jorge Rey llança un dard als meteoròlegs i aclareix dubtes sobre el temps per Nadal

El jove ha compartit un vídeo d'última hora per aclarir tota mena de confusions després de la seva polèmica predicció per aquest Nadal

Jorge Rey, el jove que va predir Filomena, torna a ser el centre de totes les mirades. Aquesta vegada, el burgalès no porta una nova predicció, sinó que ha sorprès tothom amb un breu vídeo en què es defensa de les crítiques rebudes aquests dies.

Els últims avisos de Jorge Rey no han estat gaire encertats, o almenys això és el que opinen els experts en la matèria. Doncs, el jove ha rebut crítiques per part de diversos usuaris a les xarxes, després d'anunciar la predicció del temps per aquest Nadal.

Els meteoròlegs, cada cop més lluny de confiar en les prediccions de Jorge Rey

Fa un parell de setmanes, el burgalès alertava que aquest hivern ens enfrontarem “al temporal més fort dels darrers 145 anys”. Unes declaracions que els meteoròlegs no van trigar a desmentir, ja que no confien en els mètodes de les "cabañuelas" que utilitza el jove per llançar les seves prediccions.

Tot i això, Jorge Rey no s'ha quedat de braços plegats, i ha defensat la seva posició a través d'un vídeo de dos minuts que ha penjat al seu canal de YouTube.

Jorge Rey es defensa de les acusacions

"Arriba una nevada que fa 145 anys no passava a Espanya", amb aquestes paraules inicia el seu discurs el jove. Una afirmació que no triga a desmentir, encara que, segons indica, li atribueixen diversos mitjans i "alguns" que no confien en els mètodes.

🔴ANUNCIO IMPORTANTE | ÚLTIMA HORA 🕐🥴

Al vídeo, Jorge Rey aprofita l'ocasió per llançar un dard a tots aquells que tiren per terra les seves prediccions. Es queixa de la "falta de rigor" que predomina en molts mitjans i que després li exigeixen: "M'atribueixen titulars que jo no he dit".

Finalment, el burgalès ha aclarit què és el que realment s'estava referint amb aquest “temporal extrem” del que parlava en un dels seus últims vídeos. I és que, com apunta, estava fent al·lusió al temps a Rússia, que va patir recentment un temporal històric.

Quin temps ens espera aquesta darrera setmana de l'any?

Fa pocs dies, el jove avisava de la possible arribada d'un temps inestable la nit de Nadal, sobretot a la zona Cantàbrica. Tot i que, com ja avançava i hem pogut observar, aquest no és de gran importància.

Per Nadal s'espera una jornada tranquil·la, sense gaires canvis. Tot i això, Jorge Rey esmenta que, amb l'arribada de la lluna nova la setmana que ve, podria arribar també una nova tendència que ens aproparia encara més a l'hivern.