Muntatge amb dona amb ulleres sorpresa al supermercat i logo de Mercadona
CONSUM

El nou snack de Mercadona que té el mateix sabor que un de molt conegut de marca

Mercadona té un ampli assortiment de snacks, però ha volgut incloure una novetat molt atractiva per als clients

Si sou amants dels sabors intensos i picants, l'snack fregit Rolls de Mercadona és una opció que no podeu deixar passar. Aquest deliciós snack combina el picant del chili amb el toc refrescant de la llima, creant una explosió de sabor a cada mos. Acaba d'aparèixer a les botigues i el seu èxit és notable per la seva similitud amb un altre conegut snack.

Fa temps que els Takis es venen al nostre país. En aquest sentit, Mercadona s'ha inspirat en els 'focs' per treure la seva pròpia versió sota la marca Hacendado. El preu està sent un altre dels causants que aquest snack tingui tant d'èxit, ja que només costa 1 euro.

Mercadona llança un nou snack cruixent i saborós

Aquest nou snack de Mercadona es presenta en forma de rotllos fregits, cosa que li dóna una textura única i cruixent. Cada paquet conté 100 grams, quantitat perfecta per compartir a reunions o per gaudir en solitari. Per a la seva elaboració s'han utilitzat ingredients com farina de blat de moro, oli de gira-sol o preparat de sabor de xili i llima.

És important consumir-ho amb moderació, ja que, com la majoria dels snacks fregits, és alt en calories i greixos. No obstant això, és una excel·lent opció per donar-se un caprici de tant en tant. Mai no està de més tenir-los a casa per si de cas.

I és que no ens podem oblidar que si els originals Takis tenen tant d'èxit, aquests no seran menys. La qualitat dels productes Hacendado és prou coneguda, tot i que s'inspiren en altres. A més, la relació qualitat-preu és destacable.

Takis sabor foc

Aquesta és la millor manera de gaudir aquest snack de Mercadona

Si hi ha alguna cosa pel que destaca aquest snack de Mercadona és pel sabor únic i per la textura cruixent. La combinació de tots dos fa que sigui tot un èxit entre els clients. Més encara, abans d'arribar a Espanya es va fer famós per haver-se començat a vendre a les botigues de Portugal.

En primer lloc, aquest snack és una gran opció per poder menjar sol. Pots portar-lo amb tu a la motxilla o bé tenir-lo a casa quan et vingui de gust. En un pla tranquil a casa perfectament hi té cabuda com a aperitiu.

Snack Rolls de Mercadona

Tot i així, si tens un pla amb més gent, segur que els sorprens gratament traient-los. A més, si vols potenciar el sabor amb contrastos pots acompanyar-lo de salses. Algunes de les que es recomanen són el guacamole, la salsa de formatge o la de iogurt.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: