Una dona somrient amb els punys aixecats davant d'una botiga de Mercadona.
CONSUM

Mercadona llança l'opció econòmica i saludable que no pot faltar al teu rebost

El secret per a plats més saborosos i colorits que dura més a la teva cuina ja està disponible a Mercadona

Els pebrots secs són un ingredient bàsic a la gastronomia tradicional espanyola. I en aquest cas Mercadona ha sabut portar aquest producte de tornada a les prestatgeries. Aquest tipus de pebrot, com que està deshidratat, ofereix una concentració de sabors única que enriqueix qualsevol plat.

Caixa de pebrots secs de la marca Hacendado amb disseny de fulles a l'empaquetatge.

Conservació i propietats nutricionals dels pebrots secs

Com que estan secs, aquests pebrots tenen una llarga vida útil sense necessitat de refrigeració. Aquesta característica els converteix en un ingredient ideal per tenir sempre a mà al rebost. A més del sabor, els pebrots secs conserven moltes de les seves propietats nutricionals.

Tenen un alt contingut de fibra, antioxidants i vitamines, especialment la vitamina C. Això els converteix en un aliment saludable que aporta un valor afegit a la dieta, més enllà del gust.

Com fer servir els pebrots secs a la cuina

Utilitzar els pebrots secs a la cuina és senzill. Tot i això, moltes vegades es desconeix com hidratar-los correctament per obtenir el seu màxim sabor. Per rehidratar-los, només cal submergir-los en aigua calenta durant uns 20-30 minuts.

Un cop tous, es poden emprar en una varietat de receptes. Són ideals per elaborar salses com el clàssic "mojo" canari.

Una altra opció és afegir-hi un toc d'intensitat en brous i guisats. I també poden ser triturats per incorporar-los directament a pastes o arrossos, aportant un sabor profund i autèntic.

I una altra de les formes més populars d'usar els pebrots secs és en plats tradicionals com les migas. En aquest cas el pebrot aporta un toc de sabor fumat.

I la darrera opció és combinant-los amb altres ingredients com el bacallà o els cigrons. D'aquesta manera es creen plats d'inspiració mediterrània rics en sabor i nutrients.

Beneficis dels pebrots secs davant dels frescos

Encara que els pebrots frescos són àmpliament utilitzats i clarament és millor consumir-los frescos. Els secs són més pràctics i fàcils de guardar.

El seu sabor, en estar més concentrat, permet que amb una quantitat petita s'assoleixi un gran impacte a les receptes. No es fan malbé, tenen una vida més llarga i són molt pràctics.

Cartell exterior de la botiga Mercadona

Una opció econòmica i accessible

Tot i que és una novetat acabada d'arribar al supermercat, ja apunta a ser tot un èxit. Té un preu d'1,99 € i porta 100 grams. Es presenten en una capsa de cartó i és ideal per tenir-ho sempre a mà.

Això permet que els consumidors puguin accedir a un ingredient d'alta qualitat sense haver de fer una gran inversió.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/10/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Consum

Més notícies: