Muntatge fotografic entre una imatge de l'interior d'un restaurant i una porta
ACTUALITAT

Reobre un històric restaurant a Barcelona: va guanyar una estrella Michelin

El restaurant, situat a prop del Liceu, obrirà les portes el proper mes de març, després de 13 anys tancat

Barcelona tornarà a obrir un dels restaurants històrics. Es tracta del 'Quo vadis' que, després d'una dècada tancat, tornarà a obrir les portes. El local està des del 2013 tancat a la Barcelona, però ara, segons ha informat Tot Barcelona, l'històric s'està preparant per obrir.

Segons ha informat el seu nou empresari Manuel Puig, l'objectiu és aixecar la persiana "abans de Setmana Santa" i "amb el mateix nom". Aquest no serà el primer local que gestioni Puig, segons ha indicat el digital, la seva família va gestionar 'El Puma' i, actualment, gestiona el 'Julivert Meu', també ubicat a Barcelona.

Barcelona tornarà a tenir l'històric 'Quo vadis'

Barcelona tornarà a tenir el restaurant històric 'Quo vadis'. Un local que molts recorden per ser el local de les recesnes del coliseu líric, ja que és molt a prop del liceu i a un pas de la Rambla. Estarà ubicat al seu lloc original, al carrer de Carme 7.

Captura de pantalla del local que hi ha situat al carrer del Carme 7 de Barcelona
Durant sis anys el local ha estat ocupat per una cerveseria. | Google Maps

En aquesta nova etapa del restaurant s'apostarà per refer la carta. La cuina de l'antic 'Quo vadis' mirava de reüll la cuina francesa i, a més, destacava pels productes frescos de primera qualitat. Molts recordaran l'arròs a la milanesa o els canelons Rossini, dos plats mítics.

A més, el 1980 va aconseguir una estrella Michelin, la qual va mantenir fins al 1985. No obstant això, amb aquesta reobertura, la carta no serà la mateixa. Segons ha indicat el digital, s'inspirarà, principalment, en la tradició culinària catalana i, a més, recollirà l'interès pels bolets de temporada, com cap al 'Quo vadis' "original".

El nou 'Quo vadis' de Barcelona comptarà amb diverses novetats

Barcelona acollirà l'històric restaurant de la mà de Manuel Puig, un dels clients fixos de l'antic local. Tot i que ja no queda res del local original, la intenció de Puig és contactar amb l'antic propietari, Martí Forcajada, per explicar-li els plans que té amb el local.

De moment, segons ha avançat el digital, s'ha pogut saber que l'empresari té previst obrir, a la planta superior, un espai per organitzar trobades mentre es menja amb música tènue de fons.

Tot i això, el principal objectiu és recuperar l'essència del local històric. El fet que durant sis anys hi hagi hagut un altre local dificulta que hi hagi qualsevol referència al 'Quo vadis' original.