Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un museu i al capdavant una rodona vermella amb la ciutat de Barcelona
ACTUALITAT

El museu de Barcelona que podràs visitar completament gratis aquest cap de setmana

El Museu Egipci de Barcelona celebra el seu 30è aniversari amb una jornada de portes obertes

Si tens pensat visitar Barcelona aquest cap de setmana, estàs d'enhorabona. La capital catalana t'ofereix un dels millors plans que podràs gaudir de forma completament gratuïta.

I és que aquest pròxim dissabte, 13 d'abril, el Museu Egipci de Barcelona, ubicat al carrer de València, número 284 de l'Eixample, obrirà les portes amb entrada lliure durant tot el dia.

El museu de Barcelona que podràs visitar de franc aquest cap de setmana

Si encara no tenies cap pla per aquest cap de setmana, la Ciutat Comtal t'ofereix la millor experiència. Barcelona obrirà les portes del seu Museu Egipci, que és visitat cada any per unes 250.000 persones, en una jornada de portes obertes aquest cap de setmana vinent.

Serà durant tot el dissabte, 13 d'abril, dia que el museu, que compta amb més de 1.260 peces en exposició permanent, celebrarà el seu 30è aniversari. Per aquesta raó, s'oferiran, de manera gratuïta, dues visites guiades, segons ha informat TimeOut. La primera es durà a terme a les 11:00 en català, mentre que la segona serà a les 17:00 en castellà.

També podràs gaudir de diverses activitats des de l'obertura del museu, a les 10:00, fins a les 19:30. Com, per exemple, un taller de jeroglífics, entre d'altres, especialment pensat per a famílies, que es durà a terme a les 12:00 (en català) i a les 18:00 (en castellà).

El Museu Egipci celebra el 30è aniversari amb portes obertes

El Museu Egipci celebra aquest dissabte, 13 d'abril, el seu 30è aniversari. I ho fa amb una jornada de portes obertes per a tots aquells que vulguin conèixer una mica més la cultura egípcia.

"El Museu Egipci és la concreció d'un somni personal, una iniciativa que neix de la societat civil per a tota la ciutadania", ha assegurat Jordi Clos Llombart, impulsor del Museu Egipci de Barcelona i de la Fundació Arqueològica Clos. "Ara fem 30 anys i volem celebrar-ho amb la nostra ciutat".

Captura d´Instagram d´una figura del Museu Egipci de Barcelona

Tot i que, això sí, per gaudir de les activitats planejades per a aquell dia i les visites guiades al Museu Egipci de Barcelona, encara que són gratuïtes, cal fer una reserva i les entrades ja fa algun temps que estan esgotades.

Tot i això, si només vols accedir de forma gratuïta al museu dissabte que ve, no et caldrà comptar amb una entrada, però sí que l'aforament serà limitat.

➡️ Actualitat

Més notícies: