Muntatge d´un home sorprès assenyalant una foto d´unes bicis il·luminades borroses i de fons una vista aèria de la ciutat de Barcelona
ACTUALITAT

L'empresa catalana que creix com l'escuma: 2 nous locals a Barcelona

Lapso Studios obre noves botigues, però, a més, amplia la seva plantilla per millorar el seu servei

Lapso Studios, el referent en ciclisme indoor a Barcelona, està llest per expandir el seu imperi fitness aquest estiu. L'empresa, fundada per l'emprenedora Eugenia Llopart i tres socis el 2021, ha anunciat l'obertura de dos locals nous. Així com l'ampliació de les seves activitats per oferir als seus clients una experiència encara més completa, segons ha avançat Ara

Amb la seva seu actual ubicada a l'avinguda Diagonal de Barcelona, Lapso Studios farà un gran salt endavant en estrenar un nou local. El nou enclavament de l'empresa tindrà ni més ni menys que 500 metres quadrats al número 46 del carrer Aribau amb Aragó. A més, duplicarà l'espai de la seva seu a la Diagonal, cosa que permetrà augmentar la comunitat, que ja compta amb 8.000 persones inscrites. 

L'empresa presenta dues noves modalitats

Però les novetats no s'aturen a l'expansió física. Lapso Studios també afegirà dues noves modalitats esportives a la seva oferta: Lapso Barre i Lapso Funcional. La primera, inspirada en la dansa clàssica.

Aquest nou servei que segur que triomfarà un cop es posi en marxa se centrarà a tonificar i millorar la consciència corporal. Mentrestant, Lapso Funcional oferirà un entrenament de força complementat amb l'ús de manuelles, bandes de resistència i steps.

Des de la seva creació a principis del 2021, l'empresa s'ha posicionat com a líder en el ciclisme indoor a Barcelona. Atraient centenars de persones cada dia que busquen entrenar en un ambient animat i distès. Res d'avorrir-se o patir en silenci mentre s'entrena.

Les sessions d'entrenament s'assemblen a una nit a la discoteca. Tot això amb música vibrant, llums LED i un grup de gairebé 50 persones suant i animant la festa, tot això sobre una bicicleta estàtica.

Lapso Studios també ampliarà plantilla

Amb aquestes noves obertures i ampliacions, Lapso Studios espera duplicar la plantilla per a finals d'aquest any, passant de 23 a 55 empleats.

A més, l'empresa té com a objectiu continuar batent rècords d'assistència. Ja que el seu estudi original ja ha rebut més de 140.000 riders des de la inauguració, una xifra que esperen augmentar amb aquestes noves incorporacions.

➡️ Actualitat

Més notícies: