Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una pizza al forn i al capdavant una rodona vermella amb Barcelona

ACTUALITAT

Descobreixen quina és la pizzeria de Barcelona que fa la millor pizza de totes

El festival Pizza Fest ha dictaminat quina és la millor pizza que pots menjar a tot Barcelona

Barcelona està d'enhorabona. I és que un famós festival ha reconegut quina és la millor pizzeria que té la Ciutat Comtal. Es tracta de Pizza Fest, que el cap de setmana passat celebrava la seva segona edició al Poble Espanyol de Barcelona.

I ja hi ha veredicte. La millor pizza de Barcelona és la Genovessa, del restaurant Madre Lievito. Es tracta d'una varietat elaborada pel restaurant que podràs degustar a la cadena de locals repartits per tota la capital catalana.

Aquesta és la millor pizza de tot Barcelona

El Festival Pizza Fest, que se celebrava el cap de setmana passat, els dies 19, 20 i 21 d'abril, al Poble Espanyol de Barcelona, ho ha deixat molt clar.

Després de la participació de 16 restaurants diferents de Barcelona amb 32 varietats diferents de pizza, s'ha dictaminat que la millor pizza de tota la capital catalana i de la comarca del Barcelonès es troba al restaurant napolità Madre Lievito, com apuntava El Periódico.

Segons el jurat del concurs, format per grans noms de pizzers com Cristiano de Rinaldi o Pino Prestanizzi, o també l'influencer gastronòmic Edu Bravas, la varietat guanyadora és la pizza Genovessa, que porta mozzarella fumada i carn de vedella.

Captura d'Instagram de les pizzes del restaurant Madre Lievito

Aquesta es pot trobar als quatre locals que té aquest restaurant a la ciutat de Barcelona. I és que la podràs degustar tant al carrer de la Llacuna del Poble Nou, número 1, al carrer dels Almogàvers a Sant Martí, 148, al carrer de la Creu Coberta de Sants, 105, o com al carrer Mallorca de l'Eixample de Barcelona, 270.

Tot i que no és l'única pizza que podràs menjar en aquest restaurant. A Madre Lievito estan especialitzats en pizzes napolitanes amb massa fermentada, i tenen varietats com les més clàssiques, però també la Porchetta, que porta porchetta d'Ariccia i formatge provola fumat de búfala, La calabrera, amb vores farcides de ricotta de búfala, o Zio pasqualino, entre d'altres, amb salami picant.

Tot i això, Madre Lievito no era l'únic restaurant premiat del concurs. Mama Pizzeria, ubicat a l'avinguda del Paral·lel de l'Eixample de Barcelona, s'emportava el segon premi, atorgat pel públic.

En aquest cas, el reconeixement era per la pizza Burrate e Tartufo, amb mozzarella, pernil de Parma, stracciatella de Burrata i salsa de tòfona. Finalment, Luigi Ristorante, que també compta amb diversos locals repartits per Barcelona, aconseguia una menció especial.

➡️ Actualitat

Més notícies: