Un home assenyalant cap amunt amb la Sagrada Família de fons.
ACTUALITAT

El conegut supermercat que aposta per Barcelona: obre un local de 2.400 m²

Els consumidors podran trobar productes de forma exclusiva i degustar plats de reconegudes cadenes

Barcelona està enhorabona gràcies a l'obertura d'un súper nou amb molta ànima de mercat. El Corte Inglés ha decidit fer acte de presència a la zona de Francesc Macià amb un nou concepte de botiga. El local es troba a l'edifici d'oficines de la Diagonal 471.

L'establiment té un total de 2400 metres quadrats que es divideixen en dues plantes. Així mateix, està donant feina a 123 persones, algunes de les quals provenen de l'antic centre comercial de la mateixa cadena que ja era a aquesta zona de Barcelona.

Un supermercat amb ofertes per a tots els gustos

Tal com van avançar a finals de juny des del diari Ara, a la planta baixa del supermercat els clients trobaran una botiga del Club Gourmet. Allà s'hi poden trobar 2.100 referències de productes selectes d'alimentació, incloent-hi una selecció de 800 vins.

Una fruiteria ben assortida a l'interior d'un supermercat, amb una gran varietat de fruites fresques i acolorides disposades a cistelles i prestatges

A més, compta amb un forn de la cadena Baluard i una barra de degustació de tapes amb capacitat per a 30 comensals. La planta inferior acull la zona principal del supermercat amb més de 20.000 referències i una destacada oferta de productes locals.

Aquí els clients de Barcelona poden gaudir d'espais dedicats a firmes reconegudes. Un exemple és el sushi del Grup Nomo, la carnisseria de Viñals, fruita i verdura de Vidal Pons, i pernil ibèric de Joselito. Aquests espais són atesos per experts que ofereixen assessorament i recomanacions personalitzades.

Finalment, el supermercat també ofereix una secció de plats preparats de cuina pròpia, dissenyats per satisfer la demanda de menjars ràpids i variats durant la jornada laboral. Paral·lelament, els clients trobaran una àmplia oferta de productes de nutrició i benestar, amb un professional disponible per a assessorament en nutrició esportiva.

Barcelona i un nou concepte de compra

El supermercat estarà obert de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30, i els diumenges entre el 15 de maig i el 15 de setembre. Aquests sí, durant aquestes dates l'horari serà reduït de 12.00 a 20.00 hores.

Per a més comoditat, l'establiment ofereix serveis addicionals. Un aparcament gratuït per a clients amb targeta d'El Corte Inglés, Click & Car per a la recollida de comandes a la botiga, i entrega a domicili. Aquest nou projecte al centre de Barcelona s'allunya del tradicional format de centres comercials.

Amb aquesta obertura, El Corte Inglés busca oferir una experiència de compra més propera i adaptada a les necessitats dels consumidors. Així doncs, si ets o ets de Barcelona, no et pots perdre aquesta nova forma de fer la compra i submergir-te en un món de gastronomia i productes d'alta qualitat.

➡️ Actualitat

Més notícies: