Fotomuntatge d´una discoteca plena de gent de fons i al capdavant una rodona vermella amb la imatge de l´exterior de la sala Merlin difuminada
ACTUALITAT

Adeu a una de les discoteques mítiques de Barcelona

Barcelona s'acomiada d'una de les seves discoteques més emblemàtiques després de més de 30 anys d'història

Trista notícia per a Barcelona. Una de les discoteques més emblemàtiques, la sala Merlin, ha tancat les seves portes de forma definitiva.

Va ser el gener passat que el local decidia abaixar les seves persianes. Tot i això, ara s'ha sabut que la sala on s'ubicava la discoteca Merlin, al Poblenou, serà enderrocada pròximament.

Adeu a la discoteca Merlin

La discoteca Merlin, ubicada al carrer d'Àvila del Parc i la Llacuna del Poblenou a Barcelona, ha tancat les seves portes de forma definitiva. 

Ha estat fa pocs dies que l'empresa d'enderrocs Herca ha comunicat mitjançant cartells a la façana del local l'imminent enderrocament de sala on hi havia la discoteca Merlin. 

La sala tenia més de 30 anys d'història. Va ser el 15 de maig del 1992 que la discoteca Merlin obria les portes per primera vegada. Ara, però, i després de tres dècades, la mítica sala ha abaixat les persianes de forma definitiva.

Va tancar les portes al gener

Tot i que la discoteca Merlin va tancar oficialment el gener d'aquest any, no ha estat fins ara que se n'ha conegut l'imminent enderrocament. 

Va ser el 14 de gener passat l'últim dia que es va poder accedir a la discoteca Merlin. Era aquell mes en què informaven del tancament de l'establiment, que es produïa en contra de la voluntat dels tres socis, que sí que volien seguir amb el negoci. 

"Els projectes urbanístics desenvolupats des de l'Ajuntament de Barcelona ens obliguen a tancar les nostres portes per construir nous habitatges", comunicaven a través del compte d'Instagram de la sala Merlin. També aprofitaven per afirmar que s'havia "lluitat fins al final" per canviar el destí de la discoteca, "però ha estat impossible. Molt tristament això s'acaba".

Tot i això, asseguraven que tancaven "amb la sala plena, amb cues i amb el cap molt alt, perquè vosaltres heu fet possible que el nostre somni de fer-vos gaudir s'hagi complert amb escreix".

"D'aquí a poc temps passarem a formar part dels vostres records de joventut, que romandran a la vostra memòria", tancaven el comunicat.