Muntatge amb un pla general de Barcelona, un home amb una camisa de quadres fent un senyal de perfecte i una empanada
ACTUALITAT

Els 3 locals de Barcelona que són ideals per celebrar el Dia Mundial de l'Empanada

Avui, 8 d'abril, és el Dia Mundial de l'Empanada i a Barcelona hi ha diversos locals ideals per celebrar-ho

Barcelona compta amb diversos locals ideals per degustar les empanades. Amb el creixement de la població argentina, a Barcelona també han proliferat els establiments que ofereixen aquest deliciós aliment.

Tots ofereixen un assortiment que es converteix en l'aposta ideal per celebrar el Dia Mundial de l'Empanada. El qual se celebra avui, 8 d'abril.

On degustar les millors empanades de Barcelona

  • Rekons, on la tradició es fusiona amb el sabor casolà de les seves empanades. Està ubicat al carrer Comte d'Urgell, número 32.
  • Empanada Club, que ofereix una varietat irresistible d'empanades. Compten amb dos locals: un al carrer de Sant Pere Més Baix, número 94; i un altre al passeig de la Zona Franca, número 174.
  • L'Empanaderia de Gràcia, un establiment que sorprèn amb sabors nous com albergínia amb formatge, pera i formatge de cabra. Es pot trobar al carrer Francisco Giner, número 60.

Altres llocs emblemàtics a Barcelona on tastar les millors empanades argentines són Criollo, amb la seva carta clàssica però sempre ressenyable. Així com Tío Bigotes, que aposta per l'elaboració artesanal amb ingredients de qualitat.

I si amb tot això no en tens prou, una parada obligatòria és El Laurel al Barri de Sant Antoni. El local innova amb empanades de carabassa i curri o d'albergínia, mel i gingebre, despertant els paladars més curiosos.

Muntatge de fotos de tres locals de Barcelona especialitzats en empanades

 

Amb el seu sabor inconfusible, les empanades argentines han esdevingut un veritable tresor culinari a Barcelona. Consolidant així la presència de la cuina argentina com un pilar fonamental a l'escena gastronòmica de la ciutat.

El plat ideal per celebrar el Dia Mundial de l'Empanada

L'empanada és un plat emblemàtic de la gastronomia d'Argentina. Consisteix en una massa farcida que es pot coure o fregir. Aquesta sol ser fina i cruixent, encara que pot dependre de la regió i la recepta. La massa, en general, està feta de farina de blat i greix (pot ser llard i/o oli). Tot i que també pot portar una mica d'ou per donar-li més consistència.

El farciment és molt variat i pot incloure carn de vaca, pollastre, porc o xai, barrejada amb ceba, pebrot, ou dur, olives, i espècies com comí, pebre vermell i ají molt. També hi ha versions vegetarianes amb farcits de verdures, formatge i altres ingredients.

➡️ Actualitat

Més notícies: